Загальний > Справжні велосипедисти
Собака - друг ровериста?
Erazel I-st:
Улька, я не нападаю на ВСІХ собак. Лиш конкретно на ТИХ що кидались на мене.
Erazel I-st:
--- Цитата: bhagavan від 30.05.2008, 14:09:24 ---erazel, ти дурний? Від змішування УПА з собаками може стати так само зле, як від молока з оселедцями. Отямся.
--- End quote ---
Я просто вказав що не знущаюсь з собак, а відстоюю своє право вільно пересуватись по своєму місту. Це моє право, і я готовий боротися за нього.
Tiger:
Люди розширяли своє існування і відповідно вторгаються на територію яка по праву належить тваринам залишаюч їх без житла. Також людина приручила таких тварин як собак, а тому вони, собаки, мають таке саме право пересуватись по місту як і ти, до того ж це не твоє місто - то в тебе ілюзія складається.
Вони ж не винні що господарі в них виявились суками і не дивляться за ними.
Якщо ти гарно подумаєш то природа дозволяє тобі пересуватись тут, а справжніми власниками є всілякі бактерії які цілковито можуть тебе знищити :D.
Також можна стверджувати що більшість людей має більший інтелект ніж собока і повинні розуміти, що собака живе інстинктами + вони то бігли за тобою і щось так би мовити щось "кричали" можливо і добра бажали.
В даній ситуації ти проявив себе не з найкращої сторони, даний вчтнок складає враження що в тебе інтелект нижчий рівня собаки або рівний. Тому вихвалятись тут нема чим. кращеб нікому про це не розказував.
А те що ти був в нетверезому стані - це тільки обтяжливі обставити.
п.с. з таких самих міркуваня ти й на бомжів мавби скакати правда вони б тобі пояснили чиє то місто.
Erazel I-st:
Якби бомжі почали заважати мені вільно пересуватися містом я б і на них наскакував. Мені пофіг до всіх оточуючих, але лиш до тих пір поки вони не втручаються у мої особисті свободи. Моїм гаслом є "Живи сам і дай жити іншим". І я не терплю коли його пробують порушити.
А на рахунок мого інтелекту в плані помсти собакам то це було лише банальне бажання навчити їх не кидатися на велосипедистів.
Tiger:
Повір що такий спосіб навчання абсолютно неефективний.
на наступний раз навіть ті самі собіки можуть на тебе банально накинутись.
просто прочитай проце. це ж елементрні речі. а перед тим як когось вчити сам повчись як це правильно робити.
І перестань бездумно флудити.
Навігація
Go to full version