Загальний > Справжні велосипедисти

Собака - друг ровериста?

<< < (6/11) > >>

Ulka:
Ти правий. Тих людей, які береть тваринок шоб погратися, а потім викидають коли їм вони надридають - тре стріляти без попередження.

І в тому шо бродячих собак треба відстрілювати ти також правий. Бо навряж чи їм самим хочеться так жити. Але вони не люди і не шарять шо то з того горя можна повішатися чи під машину скочити шоб не мучитися.

Але ж не знущатися над ними - скачучи на них ровером.

Erazel I-st:
Чи знущався воїн УПА коли стріляв в москаля який хотів панувати на його землі? Чи знущався козак відрубуючи голову татарину, що топтав його землю?

bhagavan:
erazel, ти дурний? Від змішування УПА з собаками може стати так само зле, як від молока з оселедцями. Отямся.
Якщо для тебе собаки достойні супротивники - то хто тоді ти? Чи не низько так падати?

Ulka:
якшо і так , то ж виходить, слідуючи твоїй логіці я маю кидатися ровером на всіх хлопців віком 20-27 років, за те шо коли якісь придурки мало до смерті мене не забили (та ше й біля моєї теперішньої роботи), через яких я втратила пів здоровя і нормальний сон... Я пострадала, так як і ти від собак. Я їх не чіпала, вони на мене перші напали (в тебе аналогічно з собаками). То тепер мені шо взлоститися на всю "сильну половину" людства і товкти і знущатися над всіма хто попадає під ці мірки????
Виходить шо так...  :-[
Ну всьо Сергій готуйся... :D Ти проходиш кастінг... :D
Ладно.я жартую...  :D
Але саме прикольніше в тому всьому це те шо ти будеш спорити до потєрі пульса, а мені це подобається (цей спор)

xlibes:
Саме прикольніше у суперечці якраз те, що вона триватиме безкінечно, поки одна із сторін не поступиться, або не зробить вигляду, що погодилася із аргументами опонента.
Бо там, де є дві і більше думки, лобами можна товктися як завгодно довго.
І це ніц зазвичай не дає...
:)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version