Загальний > Справжні велосипедисти

Собака - друг ровериста?

<< < (5/11) > >>

Ulka:
о, доречі, я пару днів тому назад біля шостого магазину збила ровериста (я була в наушниках і не чула, та шей якусь бабулю обминала), якшо то хтось з наших ВИБАЧТЕ!!!!!!!  :-[, або може хто знає хто то був (може хто розказував шо якась бєшена дівка зіштовхнула його з тротуару під колеса маршрутки, мене там тоже раз зо 6 зіштовхували), попросіть за мене вибачення, бо він втік   */\*

Erazel I-st:
Улька блін, ти працювати будеш чи на шприсі шаритися?  >:D
Вон СС вже дошарився, інтернет обрубалим бо лазив по неробочих справах у робочий час  :D

Сім самураїв:
гггггггггГиразел. ти за мій нет не переживай:)
розслабся! - рекомендації лучших собаководов:)
п.с не в образу шприхалям, але ця гілка знов нагадує зграю собак, котрі накинулись на Гиразела в шльомі:) будтьте обережні - 80 кг живої ваги і квадратні колеса - ось справжнє ім2я вендети:)

Ulka:
та ніхто на нього не накидався, просто висловили свою думку про його вчинок. і так слово за слово.. і пішло
та й яка вже різниця.... :-[

xlibes:
Дозволю і собі вставити тут пару копійок.

Я за відстріл бродячих собак.
І, заодно, за відстріл людей, які спричинилися до появи бездомних тварин.

Тварин стріляв би через те, що їх вже ніхто не одомашнить і те, що вони плодяться на вулицях нашого міста, переносять всяку заразу.
А таких людей відстрілював би через те, що вони мають відповісти за тих, кого приручили.

Ось так. Просто і елегантно.

І я нічого не хочу чути про якусь там негуманність (тут же ж без дискрімінації).
Ми ж не гуманоїди.

І це моя особиста думка.

P.S. Винесіть вже нарешті це в окрему тему, бо до агресії на дорогах тут вже мало відношення.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version