Загальний > Справжні велосипедисти
Собака - друг ровериста?
Erazel I-st:
Ладно, інший приклад. Зявиться якийсь імбіцил з дрючком і буде тебе 3.14здити ним. Або вон прийде ВулфАлекс і почне тут на форумі всіх матюкати і обзивати. Ти що будеш йому прощати лиш тому що у нього інтелект низький? Так шолі? Чого це я маю собакам прощати лиш чере звідсутність у них розуму.
І зауважте, я не кидаюсь перший. Я лиш наношу удар у відповідь. Якщо собака собі мирно швендяється містом то і я її зачіпати небуду. Але диктувати своїм правила не дозволю. Я хазяїн у місті, і лиш Я, аж ніяк не вони.
Erazel I-st:
--- Цитата: Dreamland від 29.05.2008, 11:54:12 ---змирися з тим - у собак інший рівень IQ - вони не можуть знати шо то не ЇХНЄ місто а НАШЕ...
--- End quote ---
Вони й незнатимуть, поки їм НЕ ПОЯСНИШ хто тут хазяїн. Знаєш є така історія, мол чуваку продали злобного підбуля, кидався на всіх. Через рік той собак став слухняний і у всьому слухався хазяїна. Спитали "ЯК ТАК?" - "А просто, я його чуть-що лупив по голові табуреткою, щоб показати хто тут хазяїн"
--- Цитата: bhagavan від 29.05.2008, 12:00:40 ---Бідолаха, як же ти від них настраждався :*(
--- End quote ---
Один раз чуть не загинув під колесами автомобіля(реально), і цього мені хватає щоб насторожено відноситись до них.
Ulka:
--- Цитата: erazel від 29.05.2008, 12:31:28 --- І зауважте, я не кидаюсь перший. Я лиш наношу удар у відповідь. Якщо собака собі мирно швендяється містом то і я її зачіпати небуду. Але диктувати своїм правила не дозволю. Я хазяїн у місті, і лиш Я, аж ніяк не вони.
--- End quote ---
А це пару постів в перед...
--- Цитата: erazel від 29.05.2008, 10:02:15 ---Вчора був акт помсти №2. Ті суки мене певно забули, бо коли я виїхав на площу вони мирно лежали і не тікали від мене. ДАРМА >:D. Такого скавуління я давно не чув >:D. Що не кажіть, а коли на тебе наїзджає 80 кг живої ваги, з "злими" колесами то приємного в цьому мало. Зате тепер будуть знати що на велосипедистів кидатися неварто. Особливо якщо ці велдосипедисти злі.
--- End quote ---
Ти вже сам собі суперечиш. В перший рам може ти і був прав, але вчора - вони ж тебе не чіпали >:(
Erazel I-st:
Це були ТІ САМІ собаки. Були б інші я б їх не зачіпав.
Ulka:
ну і шо, шо ті самі. вони ж тебе вчора не чіпали.
а завтра вони тебе побачать і "подумають" : "о, то той самий роверист, тре йому помститися!!!".
якийсь циклічний процес виходить :D ви так до старості будете там ганяти один одного на площі :D
Навігація
Go to full version