Загальний > Справжні велосипедисти

Собака - друг ровериста?

<< < (3/11) > >>

Erazel I-st:
А я ... мертвий шолі? Їм можна? Чого це вони ведуть себе в НАШОМУ місті так неначе то ЇХ місто. хай собі лазять. я непроти, але щоб не лізли до людей. А то ті блохасті тварюка думають що якщо їх десь підгодовують пенсіонери то вже нікому неможна заходити на ту територію. Нічого, відремонтую свого пневмата то буду їх на ходу відстрілювати за кожне найменше гарчання в мою сторону. Я ХАЗЯЇН В МІСТІ А НЕ ВОНИ.
 Анекдот в тему:
Чим відрізняється расист з північних штатів і південних?
У південних - най собі негри живуть поряд, лиш би не буянили.
У північних - най собі буянять, лиш би не жили поряд.
 Так я щось схоже на представника південних штатів.

Dreamland:

--- Цитата: erazel від 29.05.2008, 11:33:22 ---А я ... мертвий шолі? Їм можна? Чого це вони ведуть себе в НАШОМУ місті так неначе то ЇХ місто.

--- End quote ---
змирися з тим - у собак інший рівень IQ - вони не можуть знати шо то не ЇХНЄ місто а НАШЕ...

bhagavan:

--- Цитата: erazel від 29.05.2008, 10:49:15 ---Ех, улька улька. Бачу ти ще мало стикалась з тими бродячими проблемами. Не заганяли вони тебе під машину, недаючи зїхати з дороги на обочину і кусаючи за ноги. Не кидались під колеса на швидкості, не падала ти через них на асфальт. Ну нічого. колись ти це все відчуєш і зрозумієш моє ставлення до них.

--- End quote ---

Бідолаха, як же ти від них настраждався :*(

Ulka:

--- Цитата: erazel від 29.05.2008, 11:33:22 ---А я ... мертвий шолі? Їм можна?

--- End quote ---
Я не казала шо ти мертвий. я мала на увазі шо вони такі ж як ти, тоже дихають,в них також бється серце і тоже хочуть істи, спати і т.д.
тільки ти собі їсти можеш зробити, або заробити, ти маєш хату або можеш винайняти, а вони не можуть того зробити...

bhagavan:

--- Цитата: Ulka від 29.05.2008, 12:17:13 ---
Я не казала шо ти мертвий. я мала на увазі шо вони такі ж як ти, тоже дихають,в них також бється серце і тоже хочуть істи, спати і т.д.

--- End quote ---

Ну не скажи. Ті суки мабуть зранку прокидаються з думкою "Де еразел?"

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version