Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Невідкладна допомога велосипедисту
Мальцев Олександр:
--- Цитата: Стечкин від 15.07.2011, 11:10:56 ---умный отличается от дурака тем, что умный делает свои ошибки, а дурак повторяет чужие. (с)
невже невідомо, шо асфальт на циганці прям-таки вкритий шаром битого скла від пляшок і тре хоч трохи на те зважати?
особисто я переконаний, якщо людина не є повним дауном - йому стане розуму возити з собою насос і запасну камеру.
а то постійно серед дороги пиняють прошарщики і просять насос або латку/камеру.
вот поясніть: я повинен турбуватися про таких хто сам за себе не хоче думати або шукає халяву?
--- End quote ---
Я коли бачу велосипедиста, в якого не все гаразд, то під'їжджяю та питаюся, чим допомогти. І радий з того що таких людей як Стєчкін в нас 1 на 547 і друге число зростає мало не кожного дня.
Всьому, чого досягло людство, воно зобов'язано, в першу чергу, своїй соціальності. Про це треба пам'ятати.
Мальцев Олександр:
--- Цитата: xlibes від 15.07.2011, 10:35:59 ---Не зовсім по темі. Але є хвора ідея.
Зробити темку де б можна було екстренно попросити/отримати допомогу, щоб не створювати завалів із одноразових схожих ситуацій.
--- End quote ---
Чудова ідея!
Vadila:
По моєму ми всі повинні допомогати один одному.
До мене бла бла також дзвоним,але мені не получилось допомогти(я був без ровера)
Якби була можливість обовязково б допоміг
Erazel I-st:
Доречі а чого собсно лише латками тема закінчила. Стечкін, а ти теж з собою возиш вижимку ланцюга, запасну покришку(а вдруг на скло наїдеш в траві і воно РОЗПОРЕ покришку), запасні втулки, запасні тросіки? Що, ні? Ну тоді ти получається [censored] адже про себе подбати неможеш. Зрозумій, всього не передбачиш, і де впадеш невідомо. Так що взаємовиручка все ж таки річ ой як необхідна.
Стечкин:
--- Цитата: Erazel I-st від 20.07.2011, 13:28:09 ---Доречі а чого собсно лише латками тема закінчила. Стечкін, а ти теж з собою возиш вижимку ланцюга, запасну покришку(а вдруг на скло наїдеш в траві і воно РОЗПОРЕ покришку), запасні втулки, запасні тросіки? Що, ні? Ну тоді ти получається [censored] адже про себе подбати неможеш. Зрозумій, всього не передбачиш, і де впадеш невідомо. Так що взаємовиручка все ж таки річ ой як необхідна.
--- End quote ---
для розумово нерозвинених - я завжди всім допомагаю.
але ж мене поливають гівном ті, хто сам нікому не допоміг, тому що:
1. не має часу іздити ровером - треба ж за форумом стежити і мої дописи терти або просто банити
2. якщо десь випадково і виїде, то не має ні латок, ні насоса, ні камери
3. самі не розуміють що пишуть і роблять
Навігація
Go to full version