Стєчкін молодець. він справді завжди всім допомагає. часом навіть занадто навязливо. І я це кажу без стьобу чи якиоїсь іншшої форми насмішкуватого знущання. Я сам неодноразово його банив (на день, два - щоб дати змогу якійсь темі розкрутитися до того як прийде стєчкін і відіб'є всім бажаючим в цій темі щось написати будь-які бажання). Тобто бан виключно превентивний і я навіть чуюся винним... але не дуже - бо баню лише стєчкіна, а не його айпішку чи клонів - він завжди може писати з іншого акаунта.
але ж мене поливають гівном ті, хто сам нікому не допоміг, тому що:
1. не має часу іздити ровером - треба ж за форумом стежити і мої дописи терти або просто банити
2. якщо десь випадково і виїде, то не має ні латок, ні насоса, ні камери
3. самі не розуміють що пишуть і роблять
Люди потрібні всякі. Навіть такі, які не їздять, не мають часу, латок, насоса, камери чи просто не розуміють шо роблять - в цій темі мова не про тих людей. Для чого так злісно офтопити? Мова тут якраз про людей - які хочуть і можуть допомогти - мають для цього бажання, час, латки, камери, покришки, ключі і навіть запасні велосипеди чи автомобілі-евакуатори.
З іншого боку прямої користі від теми навряд чи буде - бо все таки форум - це не обмін миттєвими повідомленням. Чимпіти десь за 10 км від дому чекаючи коли хтось прочитає повідомлення - лотерея і марновірство. Ось мати приблизне уявлення і контакти шприхалів по всьому місту - справді може бути дуже корисним - адресне звертання про допомогу - це вже якийсь шанс і відповідальність.