Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Невідкладна допомога велосипедисту
xlibes:
Не зовсім по темі. Але є хвора ідея.
Зробити темку де б можна було екстренно попросити/отримати допомогу, щоб не створювати завалів із одноразових схожих ситуацій.
Стечкин:
умный отличается от дурака тем, что умный делает свои ошибки, а дурак повторяет чужие. (с)
невже невідомо, шо асфальт на циганці прям-таки вкритий шаром битого скла від пляшок і тре хоч трохи на те зважати?
особисто я переконаний, якщо людина не є повним дауном - йому стане розуму возити з собою насос і запасну камеру.
а то постійно серед дороги пиняють прошарщики і просять насос або латку/камеру.
вот поясніть: я повинен турбуватися про таких хто сам за себе не хоче думати або шукає халяву?
org100h:
Воот, стечкін всьо правильно надрукував.
Недавно якби не камера і насос в рюкзаку, котив би ровер добрих 11цять кілометрів під сонцем ::)
teodor4ik:
--- Цитата: Стечкин від 15.07.2011, 11:10:56 ---особисто я переконаний, якщо людина не є повним дауном - йому стане розуму возити з собою насос і запасну камеру.
--- End quote ---
повір... я вроде і не "повний даун" але по місту ніц того як правило не вожу ссобом... інша справа їхати десь далі, тоді да нада бути таким як ти кажеш, хоча в бережани як виявилось потім їздив без клею (засох скотина), зато латок на вибір...
--- Цитата: Стечкин від 15.07.2011, 11:10:56 ---вот поясніть: я повинен турбуватися про таких хто сам за себе не хоче думати або шукає халяву?
--- End quote ---
да повинен... як і люба адекватна людина... і повір шо тобі то повернеться... як не тут, то там, а якшо "там" нема, то всерівно краще померти мужиком ніж засранцем.
Стечкин:
--- Цитата: teodor4ik від 15.07.2011, 13:35:10 ---повір... я вроде і не "повний даун" але по місту ніц того як правило не вожу ссобом... інша справа їхати десь далі, тоді да нада бути таким як ти кажеш, хоча в бережани як виявилось потім їздив без клею (засох скотина), зато латок на вибір... да повинен... як і люба адекватна людина... і повір шо тобі то повернеться... як не тут, то там, а якшо "там" нема, то всерівно краще померти мужиком ніж засранцем.
--- End quote ---
просто ти не мав можливості переконатися є ти дауном чи ні...
вот прогулявся би пішки з бережан - сумнівів би не було :)
Навігація
Go to full version