Мандрівки > Заплановані

14-16 червня 2008 Хотин-Кам'янець-Бакота

(1/7) > >>

Dreamland:
Маршрут: Іване-Пусте - Хотин - Кам'янець-Подільський - Бакота - Кам'янець-Подільский - Скала-Подільска - Борщів

Зелені свята - 3 дні офіційних вихідних.
Ітак класика жанру - поїздка дводенка у Кам'янець-Подільский та Хотин розродилася ще одним днем, у який ми відвідаємо нову та таємничу для нас місцевість Бакота. Декілька світлин внизу. Детальну інформацію можна почерпнути тут.

Переддень поїздки.
В пятницю закінчуємо робочий день викриком "Нарешті!!!! :)" та пакуємо заплічники - напихаємо їх всяким непотрібним стаффом - яки нам точно не пригодиться під час нашої мандрівки.
В 20.15 прибуваємо на жд вокзал де збиваємося в кучку і рахуємо чи всі хто мав приїхати приїхали.
О 20.45 успішно відправляємося. У 1.25 ночі прибуваємо на кінцеву станцію. Де і досипаємо недоспаний в поїзді залишок ночі.

День 1. ~63 км. Іване-Пусте - Хотин - Кам'янець-Подільский

Прокидаємося о 6.00 ранку. Протираємо очі та збираємося у нашу поїздку. О 7.00 відїзд. Дорога в Хотин малозавантажена та приємна.
Біля 10.00 ми в Хотині. Маємо трохи часу походити та оглянути фортецю і зробити передобідній перекус.
12.00 відїзжаємо з Хотина. Біля 14.00 - ми вже будемо в Камянці.

День 2. ~85км. Кам'янець-Подільский - Стара Ушиця (Бакота) - Кам'янець-Подільский

Підйом о 6.00 ранку. Протирання очей та роверів. Виїзд о 8.00 в сторону Старої Ушиці. Милуємося краєвидами о 11.00 прибуваємо на Бакоту - оглядаємо монастир в скелі та просто катаємо чудовим місцем, шукаємо затишну місцину біля води де обідаємо та купаємося і загоряємо, ловимо рибу :).
В 16.00 вертаємося назад. Ночуємо мабуть на попередньому місці.

!!!Ті у кого понеділок буде робочим днем - можуть у 2 день поїхати маршрутом 3 дня і ввечері у неділю успішно дістатися Тернополя.

День 3. ~53км. Кам'янець-Подільский - Скала-Подільска - Борщів

Важкий підйом о 7.00 ранку. О 9.00 виїзд. Біля 11.00 оглядаємо Скалу-Подільску - стара фортеця та чудовий сад(!!! не забути про сад - кажуть там дуже гарно). 13.00 відправляємося у Борщів, де в 15.15 успішно вантажимося в дизель-поїзд і вертаємося додому. 19.01 потяг прибуває у Тернопіль.

Декілька світлин Бакоти.

!!! Ночівля !1один
1. Квартира - 200 грн\доба (10 чоловік = 40грн за 2 доби)
2. Природа - 0 грн. (природа грошей не просить)

Прошу реєструватися та обирати варіант ночівлі!!!

Зареєстовані учасники

1. Dreamland - Природа 70% \Квартира
2. Xlibes - Природа
3. Пан Zombie - Природа
4. Helga - Природа
5. Bhagavan - Природа
6. Tiger - Природа
7. Udav - Природа
8. Proff - приєднається у Кам'янці.
9. Vetal - цілодобова варта табору на пару з Дрімлендом (спати небуде, так як вже немає місць в палатках)

Erazel I-st:
Хм, мене певно не буде. Бо я працюю по вихідних, точніше в неділю. Відповідно в дводенку незможу попасти  :-[ . Хоча хто його знає як воно повернеться до того часу.

то триденка

bhagavan:
Зголошуюсь на мандрівку. Місце ночівлі не принципове - хотілось би, звичайно, на природі, але якщо з'явиться якийсь стратегічний "кадр" із безумовним запереченням таокго способу ночівлі - я впиратися не буду. Хата, то хата! :)

Tiger:
Якщо буду мати вихідні то попередньо зголошуюсь.
п.с. проти хати! за природу!

Sonce:
не буду їду в ті числа на весілля до друга в карпати...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version