ТехМайданчик > Ровери
Електровелосипед (Тернопіль)
kvas8:
На які горки (процент уклону) даний мотор може витягувати із неінтенсивною допомогою педалями (можна навести у приклад конкретні підйоми та необхідну інтеснисність роботи педалями для підйому на них). Яки середній прогбіг при такому режимі експлуатації (тільки для допомоги вгорки)?
Etron:
--- Цитата: kvas8 від 24.08.2012, 22:49:26 ---На які горки (процент уклону) даний мотор може витягувати із неінтенсивною допомогою педалями (можна навести у приклад конкретні підйоми та необхідну інтеснисність роботи педалями для підйому на них).
--- End quote ---
На таку, як горбатий міст можна повільно виїхати без педалей, а можна з незначною допомогою педаль на високій швидкості.
Ну от сьогодні від базару до кольца, далі вгору на горбатий міст і аж до вул. Л.Українки на передачі 3/7 без напряга.
А без мотора на сам міст я повільно повз лише десь на 1/4, а далі - на 2/5.
--- Цитата: kvas8 від 24.08.2012, 22:49:26 ---Яки середній прогбіг при такому режимі експлуатації (тільки для допомоги вгорки)?
--- End quote ---
Максимум, що проїхав за раз, це десь 25-30 км, але деколи використовував мотор і для різкого набору та підтримки швидкості. Після цього батерея сіла десь до 70-80%. Ще на кілометрів 5 в щадящому режимі її мабуть хватило б.
Якщо ж їхати зовсім економно, то на кілометрів 40-50, а може і більше, теоретично мало б хватити. Але це все дуже залежить від кількості підйомів на маршруті, від стану дороги, від швидкості, від дозування та розподілу нагрузки, та навіть від вітру і т. д.
Pozitiff:
мотор чорний, задній привод і акуми на багажніку?? якшо так то я сьодні бачив біля озера, апарат капец файний і акуратний, я даж незразу замітив шо там ззаді мотор.
шо за ліпольки? народні зіппі?? полімер файна штука но шота ссикотно.. хедвеї на рахунок того лялька, ставиш на зярядку і спокійно лягаєш спати. з полімером на зарядці я би певно не заснув))
Etron:
--- Цитата: Pozitiff від 25.08.2012, 23:00:43 ---мотор чорний, задній привод і акуми на багажніку?? якшо так то я сьодні бачив біля озера, апарат капец файний і акуратний, я даж незразу замітив шо там ззаді мотор.
--- End quote ---
Ага, то я також вас з другом бачив на двох мопедоподібних апаратах з потужними моторами. Вам педалі вже мабуть й не потрібні з такими моторами та хорошими акумуляторами, хіба так для ментів, щоб не придерлись, що то мопед.
--- Цитата: Pozitiff від 25.08.2012, 23:00:43 ---шо за ліпольки? народні зіппі?? полімер файна штука но шота ссикотно.. хедвеї на рахунок того лялька, ставиш на зярядку і спокійно лягаєш спати. з полімером на зарядці я би певно не заснув))
--- End quote ---
Чого боятись, телефон, ноутбук - практично ті ж акумулятори. Батерея навіть не гріється при заряді. Їх треба пошкодити, щоб загорілись.
Frenky:
Не міг не перепостити, дуже вже сподобалось))
http://www.3dnews.ru/news/629208/
Навігація
Go to full version