ТехМайданчик > Ровери

Електровелосипед (Тернопіль)

<< < (12/21) > >>

Pozitiff:

--- Цитата: Etron від 21.08.2012, 16:58:42 ---Як показує мій досвід, задній привід краще. Наприклад одна з переваг, я вже не несу свій ровер на 5-й поверх, а даю чуть газу і веду за руль по сходах вгору. Передній в такому випадку просто пробуксовує.

--- End quote ---

шо за мотор і акуми?? може я бачив просто незнаю по ніку)

похвастаюсь своїм)) фотка стара, сьодня забрав з покраски раму задули капец файно, доведу до путя перефоткаю  :russian:

worm:

--- Цитата: Pozitiff від 23.08.2012, 19:40:09 ---похвастаюсь своїм)) фотка стара, сьодня забрав з покраски раму задули капец файно, доведу до путя перефоткаю  :russian:

--- End quote ---
Яка потужність двигуна, які акумулятори?
Скільки вартує такий комплект як в тебе?

Pozitiff:
номінально 1квт, але контролер потужний 15 мосфетний, 35 ампер батарейного струму і ватметр показує більше 1800 вт. акум залізофосфат "хедвей" 48в15аг конфіг 16s1p, бмс 50-100А (довготривалий/короткочасний струм). з доставкою біля 900уе

vit:

--- Цитата: Pozitiff від 23.08.2012, 19:40:09 ---
похвастаюсь своїм)) фотка стара, сьодня забрав з покраски раму задули капец файно, доведу до путя перефоткаю

--- End quote ---

Ооо! Останній раз бачив тебе кілька днів назад (ше не помальований) як ти шпарив зі сторони бурячка і повертав біля космосу на Острозького, а я їхав на східний, в такому шльомі заляпаному білою фарбою. Ми розминулись якраз коли ти повертав на Острозького.

Etron:

--- Цитата: Pozitiff від 23.08.2012, 19:40:09 ---шо за мотор і акуми?? може я бачив просто незнаю по ніку)

--- End quote ---

Мотор 36В, 250Вт редукторний (з планетаркою); акумулятор LiPo, 36В 15Аг. Все разом збільшило вагу ровера з 13,5 лише до 19 кг. Так що їду практично постійно на педалях, а електропривод - лише для допомого вгору або щоб швидко стартанути і прискоритись.
Рініше був 500Вт передній привід зі свинцем, так він по відчуттях їхав практично так само, як 250 Вт на літії, а маса була десь під 30 кг.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version