ТехМайданчик > Ровери
Електровелосипед (Тернопіль)
Andrizzio:
--- Цитата: Pozitiff від 09.02.2012, 07:59:28 --- можете мене привітати, заказав собі в китаї акуми ліфепо4 "хедвеї" 48в15аг і набор 1квт, орієнтовна дата прибуття через 2 міс :russian:
--- End quote ---
ну ти вже опше, по пиво і то крутити не хочеш :D
teodor4ik:
--- Цитата: sanlexik від 09.02.2012, 10:36:13 ---а саме цікаве забув вказати - ціна того задоволення ???
Ціну в студію !
--- End quote ---
дорого... дуже... там сама батарея на 500-600уёв потяне, а мотор ше 200-300... + керування тим всім...
зато 720вт хватить на 70-80 км, якшо не крутити взагалі.
Pozitiff:
все разом більше 800 доларів..
Erazel I-st:
Воно то все прикольно,, Васька, але ти вже думай яку будеш робити підставку для ніг велосипедиста(хоча який він нафіг велосиПЕДИСТ), адже мотор буде походу на заднє колесо, отже педалі як такі потрібні небудуть. Ноги де дівати? Адже якшо й залитиши педалі то постане проблема їх занадто вільного ходу.
Pozitiff:
педалі мусять бути полюбому, якшо будуть проблеми з живленням або тупо акум сяде не буду ж я його до розетки пхати.. шо значить занадто вільний хід?? то погано? тим більше колись можна і підкрутити, для здоровя корисно) педалі будуть но сінглспід, вже даж зробив переходнік з мтб втулки на зірочку грм від жигуля :russian: а сінгл - значить перекидки манетки і успока мені вже нетре, ато вже як мінімум 1000грн..
Навігація
Go to full version