Загальний > Справжні велосипедисти
Представлення учасників
Erazel I-st:
Хай, Олексій. зазвичай ми фотки викладаємо на http://picasa.google.com/ Так найбільш просто викладати великі обсяги фотографій.
frost:
привіт, що до пікаса руки не дійшли, думаю скоро там будуть...
Schults:
Хеллоу...
Мене звуть Ігор.
Ще з дитинства пам'ятаю себе на велику "Гномік", потім був "Зайчик", потім "Салют", потім "Спутник"....
Довгий період я взагалі був без ровера, але місяць тому ностальгія повернулася і я купив собі "його" - Centurion Backfire M6....
vitkov:
Привіт хлопчики й дівчатка ...в дитинстві відкатав 15 років на велосипеді УКРАЇНА ..Починав каатати на ЗАЙКА 2 з додатковими колесами ..катав стільки поки він не розвалився на дві частинки так як я виріс і він не витримав агресивного катання спочатку мав Школьнік але їздити на ньому прийшлось недовго ...потім дуже мріяв мати Орленок..але мріяяння так затягнулись що я знову підріс і мені купили АИСТ мінського велозаводу ..відкатав на ньому 10років потім він розвалився і придбав україну ....груз ... ну і по нині валяється та україна ..як кажуть колеса підкачати і сів та погнав але вона за 80 км від Тернополя....а в тернополі катаю на канадській ЯМАСІ та німецькому Маккензі....думаю скоро всі мої мрії зєднаються в один роверок який планую придбати ..Це СПЕШ-туніядец :laugh: з колесами 29 дюмів :laugh: :laugh:
Велосипед Specialized HardRock Sport Disc 29" 2012
2013 Specialized Hardrock Sport Disc 29ER!!!
Кокетка:
привіт))) велик у мене є *tramplin*)) а фотки нема))) тож якось так) *sunshine* Pride Bianca 2013 р)
Навігація
Go to full version