Загальний > Справжні велосипедисти

Представлення учасників

<< < (7/9) > >>

Avanar:
Мене звати Андрій. Займаюсь пішоходним туризмом, а з травня вирішив попробувати велосипед. Знайшов раму від "Туриста" зліпив з нього крокодила і почав їздити.

Sonce:

--- Цитата: Avanar від 17.10.2008, 22:36:16 ---Мене звати Андрій. Займаюсь пішоходним туризмом, а з травня вирішив попробувати велосипед. Знайшов раму від "Туриста" зліпив з нього крокодила і почав їздити.

--- End quote ---
з ким ходиш в походи...сам по собі, чи з якимось клубом..?

Avanar:
Підібрав групу з 3 чоловік. Ходимо в Карпати, зазвичай 2-3 маршрута за літо.

skeleton13:
Ну шо ж...Прийшов і мені час представитись. Мені 17 років.Звуть мене Вася))) катаюсь з дитинства...на великі дистанції(більше 100 км) почав їздити ше 2 роки тому, в 15 років!(ото нерозумне) ;D. Катався до Львова, до Бурштина(120 км), до Золочева і т.д.)До Збаража навіть не рахую якоюсь затяжною поїздкою. ::) По місту льотаю що не кожен день, бо вчуся ше в школі)Але зара 11 клас..так шо готуюсь до ЗНО...вчуся...часу майже нема...але тільки шо - зразу на велик)Забовбало кататись самому, от і вирішив поюзати мОзг шоб найти компанію)))А...забув головне)Велик в мене совєтский "Турист"))Але там поміняні колеса, зірочки, переключателі, лінцюг і т.д. і т.п.)Короч рідне то руль і рама і педалі ше...хотя шукаю вже контактні...але в Тернополі нема ніде..(((

Ratamahatta:
Всім привіт мене звати Саша ,25років, (ratamahatta (аська)) роверами цікавився давно но придбав пару місяців назад є бажання до доагих поїздок інколи на пару днів, ровер поки що дешевий і простий але є плани на покупку  значно кращого! Надіюсь їздити разом з вами багато років!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version