Мандрівки > Майбутні

17 липня 2011 року: Who-Is-Who - 3

<< < (8/15) > >>

Marik1986:

--- Цитата: bhagavan від 06.07.2011, 09:47:41 ---в мене з минулого разу ще має бути кілька десятків бейджиків (може з 20, а може вже менше, тре подивитись). Принесу з фломастером ).

П.С. до речі, можна вирізнятися оригінальністю, і взяти приклад з стєчкіна, який прийшов на ху-із-ху з татуажем "пістолєта Стєчкіна" на правому плечі ) (майстерно виконаному кульковою ручкою)

--- End quote ---
О а можна мені ще, заризервувати одного бейджика?)

bhagavan:
я ж кажу - маю кільканадцять бейджиків. Всі принесу і роздам. Яка бронь може бути - то ж бейджик, а не вертальот ). Може ше докуплю, якшо буде передбачатися "масовка". Думаю всім вистачить.

Marik1986:

--- Цитата: bhagavan від 07.07.2011, 20:08:28 ---я ж кажу - маю кільканадцять бейджиків. Всі принесу і роздам. Яка бронь може бути - то ж бейджик, а не вертальот ). Може ше докуплю, якшо буде передбачатися "масовка". Думаю всім вистачить.

--- End quote ---
Ок, але маю таку чуйку шо коло 100 шприхілів назбирається а то і більше правда не факт, але - але все можливо ....  :)

worm:

--- Цитата: Marik1986 від 07.07.2011, 20:16:43 ---Ок, але маю таку чуйку шо коло 100 шприхілів назбирається а то і більше правда не факт, але - але все можливо ....  :)

--- End quote ---

То було б добре .... і всіб були раді ... але як показує практика .... збираються багато прийти , а потім на жаль кількість різко зменшується :'(

bhagavan:

--- Цитата: Marik1986 від 07.07.2011, 20:16:43 ---Ок, але маю таку чуйку шо коло 100 шприхілів назбирається а то і більше правда не факт, але - але все можливо ....  :)

--- End quote ---

100 шприхалів (навіть не так, просто роверистів, навіть НеШприхалів) збиралось на велодень, куди їх централізовано і цілеспрямовано зганяли загонщики з прапорами і дудками (промоція, плакати, прохання і погрози - все йшло в рух). Думаю тут більше 30-50 людей не буде. І то це ше оптимістично. Залежить багато від погоди.

П,С.
Буду радий помилитися )

Два бейджика лишу в кишені і віддам тіки тому, хто скаже шо він ти, або від тебе ) (або зразу напишу твій нік на ньому )) )

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version