ТехМайданчик > Спорядження
Вибір вело-баула (сумка-штани)?
Штир:
--- Цитата: vit від 28.06.2013, 23:57:20 ---Сьогодні прйшов баул - http://www.velosumka.com/shop/15/desc/velobaul-denvik-cross тільки з червоними вставками і доржчою фурнітурою + чохол від дощу. На перший погляд прикольний, подивимось який буде на практиці.
--- End quote ---
Під час останньої поїздки трапилася така пригода. Один з наших колег (якщо захоче то сам скаже) під гору "танцював" на педалях. Як результат, баул (Terra 50L) розхитався, завалився на бік і завалив велосипед. Усе обійшлося незначними травмами і поповненням досвіду. Ця модель разом з тою сумкою (25 літрів) ще вища, крім того сумка (на мій погляд) кріпиться не дуже надійно, вона не відвалиться, але може розхитуватися. Тому раджу дуже ретельно його фіксувати.
На рахунок Terra 50L (у мене такий також), то скажу просто - мені підходить, мінусів немає. Якщо в "штани" добре напхати лахів (у мене був намет), то він стійкий як табуретка. І ще, мив його під душом, у середині сухо.
NECROMANT:
--- Цитата: Штир від 02.07.2013, 19:49:25 ---баул (Terra 50L) розхитався, завалився на бік і завалив велосипед. Ця модель разом з тою сумкою (25 літрів) ще вища, крім того сумка (на мій погляд) кріпиться не дуже надійно, вона не відвалиться, але може розхитуватися. Тому раджу дуже ретельно його фіксувати.
--- End quote ---
ну так то він завалився з терою, а не з денвіком
денвік нагрузив і обкатав сьогодні, все чотко кріпиться ззаду і до підсідільного штиря
те що вища це не біда, головне рівномірно навантажувати обидві сторони, завали саме від цього, а не від кріплення
ну і хто ж з вагою більше 40 кг додумається танцювати чи крутити стоячи, побережіть шатуни, далеко від дому їх проблематично лікувати
[/quote]
--- Цитата: Філько від 02.07.2013, 17:52:18 ---+100! Більшість місцевих вєласєпєдістав вдавляться шо така мандрівка була здійснена на совдепівських гратах, де масляних амортів і діорів/срамів і в помині нема :) Так наче на харківських туристах ті мущини карпати долали, чи я помиляюся?
--- End quote ---
так і швидкості середні в них були по 7-11 км практично по всьому маршруту, для чого такі акти самобичування і мазохізму, не треба бути лудитами і приймати дарунки технологій, звичайно менша кількість рухомих вузлів підвищує надійність, але це все дуже умовно
в тій 120км поїздці в кінці травня також був хлопака на україні і він себе комфортно на ній почував впринципі, але якщо вдаватись в фізіологію і навантаженя то там картина буде абсолютно інакша
vit:
Тестував...
Другий поверх складений в середині.
Стечкин:
а вот поясни - для чого тобі той верхній модуль?
ти ним як наплічником будеш користуватися?
vit:
Вчора вже раз знадобився, коли в селі мені загрузили повні бокові овочів та молоко-продуктів, а от яйка вже туди не поставиш. І от став у пригоді рюкзак.
Навігація
Go to full version