ТехМайданчик > Спорядження

Вибір вело-баула (сумка-штани)?

<< < (6/12) > >>

vit:

--- Цитата: teodor4ik від 05.06.2013, 00:43:01 ---як на мене перший красава. Більше знизу, менше зверху, здороові кармани + підвіси, ну і рюкзачок - за пивом сганяти.

--- End quote ---

--- Цитата: Стечкин від 05.06.2013, 00:49:26 ---бо той трек в Росії роблять, ніби в Петербурзі
в мене є такий намет тої фірми: http://www.pik99.com.ua/products/tents/tent1x1
якість препаскудна, дизайн як в гниючого болота ленінградської області
один позитивний момент - вага
але ціна - 1720 грн за одномісний !!! намет, яким хіба шо кікімор в лісі лякати
а баул мало того шо 890 грн, то рейнкавер тре окремо за 240 грн купувати
навіть не думай купувати - непродумана конструкція, завищена ціна, "русское качество"

--- End quote ---

Всьо! Вирішено.
 Всім дуже дякую за увагу. Можна лягати спати.

Стечкин:

--- Цитата: vit від 05.06.2013, 00:52:39 ---
 Всьо! Вирішено.
 Всім дуже дякую за увагу. Можна лягати спати.

--- End quote ---

купуй командор тандем, туманоїд...

та верхня сумка шо Теду за пивом їхати абсолютно непотрібна, а як тобі дуже допече - сам писав шо маєш дома 5 наплічникіав. і взагалі використовувати верхню сумку ще як наплічник є мягко висловлюючись нерозумно
бокові сумки защипаються на "молнію", це теж баг

короче, я попереджав, єслі что...

Ruslan 75:

--- Цитата: Стечкин від 05.06.2013, 00:31:34 ---...терра на 85 літрів призначена для походів підвищеної складності в місцевості де нема магазинів і води, тому треба запас води і продуктів на тривалий період везти з собою.

наскільки мені відомо тільки Саша Рибаков їздив в таку подорож, але до Саші більшості з нас недосяжно далеко.

--- End quote ---

деталі цієї подорожі знаєш ??? що там такого недосяжного було ??? десь в неті можна прочитати про його подорож ???
це подорож на велосипедах була ??? (це форум велосипедистів  - тому коректно порівнювати велоподорожі а не всі підряд подорожі) піший похід з Тернополя на Кіліманджаро не рахується  :)

Стечкин:
які деталі тебе цікавлять?
звяжись с Камянцем, він тобі розкаже

якщо не помиляюся то була пятірка по казахстану

Avanar:

--- Цитата: Ruslan 75 від 05.06.2013, 08:35:27 ---деталі цієї подорожі знаєш ??? що там такого недосяжного було ??? десь в неті можна прочитати про його подорож ???

--- End quote ---
Так це дійсно важка велоподорож, як на мене. Дещо про неї можеш почитати тут
http://www.forum.tourclub.te.ua/viewtopic.php?f=11&t=528
Це той тип походів де виправдане використання велорюкзаків об*ємом більше 50 л.
Особисто в мене Терра 50 л., вистачає з головою на всі види багатоденних поїздок, особисто в мене в нього входить все: палатка, коврик, навіть велошолом, зверху тільки кульок зі сміттям до першого смітника.
З плюсів - міцна тонка тканина, легший ніж Командоровський, дійсно водонепроникний рейнковер, наявність лямок для переноски на спині (дуже допомагає при під*йомі на перевали в горах, коли котиш руками вєл, або коли вбрід треба річку перейти, на пероні при посадці на поїзд, коли треба вздовж поїзда метрів 100 пробігти)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version