ТехМайданчик > Спорядження

Вибір вело-баула (сумка-штани)?

<< < (4/12) > >>

vit:
Ще отово побачив - http://shpryha.te.ua/index.php/topic,8240.0.html
 Але шось то вже великий як для початку, хіба... на горіхи...

Стечкин:
терру взагалі не раджу купувати - невдала конструктивно
єдиний плюс шо є рейнкавер
також май на увазі - якщо не ставиш за мету пересікти пустелю Сахару - 50 літрів вистачить
а то гівно на 85 літрів хіба шо для придурка

маю одного знайомого - цілий рік ходить на секонд як на роботу і скуповує все шо дешево
раз на рік їде в подорож на 3 дні і намагається все закуплене гівно загрузити на свій вел
йому бракує 70-літрової терри для 3-денної подорожі, а мені 60 літрів було забагато для місячної
коли сідаєм в потяг кожен свій вел затягує сам і тільки ровер того клоуна тягнемо втрьох
це при тому, шо зазвичай він не бере з собою самих простих необхідних речей і в когось їх жебрає в дрорзі

kvas8:

--- Цитата: Стечкин від 04.06.2013, 23:24:39 ---о на 85 літрів хіба шо для придурка

--- End quote ---
При поїздці із сімєю, щоб не нагружати дітей і жінку, 85 - те що треба

teodor4ik:
шо в 85ку напхати? чи ви з сімєю на 2 тижні катаєте? то ж 35-40 кіло+палатка, спальніки... Як писав еразел - "я не конь"...

висота того шо в лінку зашкалює... він же віще жопи сідла. Як його втримати на повороті/спуску. Там же центр маси вверх так влізе шо ппц.

Ну і я не фанат штанів(моно) взагалі. Все важке (вода, єда, пальник) мало би бути внизу, а буде вверху (побачиш).

Єдиний і то спорний + штанів від тери то лямки, але нафіг вони кому потрібні, я ше не поняв.

kvas8:
Палатка і спальники входять у ці85л
ззовні вожу тільки коврики (єдине,  що везуть інші члени сімї)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version