Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Гімн велосипедиста

<< < (9/13) > >>

Toy:
Вітаю Шприхаті! Можна записатись з групою в студії- то справа часу. Хто має знайомих музикантів-дайте координати, бо я шукаю партнерів для співпраці.До зустрічі!

sanlexik:

--- Цитата: Toy від 11.07.2011, 11:39:43 ---Можна записатись з групою в студії- то справа часу. Хто має знайомих музикантів-дайте координати, бо я шукаю партнерів для співпраці.До зустрічі!

--- End quote ---
Телефонуй до мене, проконсультую тебе,стосовно студії, музикантів і т.д., маю до того не останнє відношення.
Номер скину в приват.

bhagavan:

--- Цитата: Toy від 08.07.2011, 00:42:51 ---http://www.vulyk.ua/user/mymusic Це адреса сайту,де розміщений аудіофайл. В графі пошуку введіть "гімн велосипедиста" Прошу вибачення за якість-писав на компі.

--- End quote ---

Ой, ліпше б ти того не робив (. В відеокліпі не останню роль грало твоє амплуа "голодного поета": диванчик, ведмедик на стіні, за спиною сталевий кінь і така чуттєва і натхнена манера виконання... нічого з цього не залишилось в цій версії з "оранжуванням". Ще й семпли настрибують в програші один на одного, викликаючи ефект зациклення. Я не музикант, тому своїми словами... але твій перший запис у відео лишається пріоритетним.

Стечкин:

--- Цитата: bhagavan від 11.07.2011, 23:55:49 ---Ой, ліпше б ти того не робив (. В відеокліпі не останню роль грало твоє амплуа "голодного поета": диванчик, ведмедик на стіні, за спиною сталевий кінь і така чуттєва і натхнена манера виконання... нічого з цього не залишилось в цій версії з "оранжуванням". Ще й семпли настрибують в програші один на одного, викликаючи ефект зациклення. Я не музикант, тому своїми словами... але твій перший запис у відео лишається пріоритетним.

--- End quote ---

точно :)

sanlexik:
Сприймай їхні слова, як конструктивну критику (вони праві на 100%). Тобто треба більше працювати!!!
Щось може і вийде. Як правило студія (яка себе поважає) тебе писати не буде, ти ще не готовий.
Але не опускай руки, а репетуй :-). І прислухайся до зауважень. Особисто ми, коли "репетували" то ритм-машинка в особі (самограйка Yamaha), 2 роки нам спокою не давала. А ж тоді відпрацювався чіткий ритм! Оранж теж треба троха підкоректувати, а слова - нормальні!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version