Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Гімн велосипедиста
Erazel I-st:
Хороша пісня. Але ІМХО як на гімн то слів малувато. Всмислі якщо викласти суто текстовку без повторів і затягувань то речення 3-4 буде. "Маловато будет"("Падал прошлогодний снег"). А як пісня яку можна поспівати в компанії біля вогнища то супер.
Для шприхи треба щось не тільки велосипедне, а й "мандрівне", адже шприхалі це не просто велосипедисти, це велосипедисти з шилом в заду :). Ну щось типу такого:
Я залишу позаду місто, відпочину від машин
І крутитиму педалі серед гір та їх вершин
Я побачу рідні стежки(рідне небо), серед гребеня лісів
І радітиму я тому що від всіх втікти зумів
Тобто щоб через слова проходила лінія не просто коліс, а коліс у подорожі. Та в общім, що я сують з порадами, всі ітак все чудово знають :)
Vitalik21:
--- Цитата: Erazel I-st від 03.07.2011, 12:41:56 ---Хороша пісня. Але ІМХО як на гімн то слів малувато. Всмислі якщо викласти суто текстовку без повторів і затягувань то речення 3-4 буде. "Маловато будет"("Падал прошлогодний снег"). А як пісня яку можна поспівати в компанії біля вогнища то супер.
Для шприхи треба щось не тільки велосипедне, а й "мандрівне", адже шприхалі це не просто велосипедисти, це велосипедисти з шилом в заду :). Ну щось типу такого:
Я залишу позаду місто, відпочину від машин
І крутитиму педалі серед гір та їх вершин
Я побачу рідні стежки(рідне небо), серед гребеня лісів
І радітиму я тому що від всіх втікти зумів
Тобто щоб через слова проходила лінія не просто коліс, а коліс у подорожі. Та в общім, що я сують з порадами, всі ітак все чудово знають :)
--- End quote ---
во-во!і я про то саме...
bla-bla:
наскільки я зрозумів тре інший смисл пісні,тіпу катаюсь я тим світом,гну педела,гори-карпати,ріки озера,а тут дощ,болото і я весь в гавні і колеса не крутяттся бо болотом забило,але завтра вийде сонце,болото висохне,відпаде і я далі колиситиму терни бадьківщини...
...Байкал,Рим,Крим,мідні труби і т. д.
:)
я думаю можна текст придумати і якшо тре то і музику поміняти...
Erazel I-st:
--- Цитата: bla-bla від 03.07.2011, 19:15:48 ---я думаю можна текст придумати і якшо тре то і музику поміняти...
--- End quote ---
Та навіщо міняти. Ця пісня сама по собі дуже хороша, просто для гІмна шприхи ІМХО "не то". А так як неформальний гімн велосипедистів(усіх взагалі) тернополя то дуже класна.
Toy:
Всім привіт! Можливо що пісня і не підходить для гімну- це вирішувати Вам ,Товариство ,(гімн України теж не всім подобається),але щось змінювати,як автор, наміру не маю. Хотів би почути думку усіх учасників форуму,якщо це можливо. Пишіть,коментуйте!!!
Навігація
Go to full version