Мандрівки > Заплановані

Славское - Рахов

<< < (4/6) > >>

4.21.2007:
як на мене, то я би вам радив другий варіант
ну і широкої вам дороги

Avanar:

--- Цитата: veselopedist від 29.06.2011, 16:30:17 ---що мається на увазі під "не знадобляться" - треба спішуватися, чи ровери будуть дуже заважати?

--- End quote ---
Будуть дуже заважати, типова поверхня Сивульського хребта видна на фото, на Ігровці валуни менші але більше жерепа. Якщо дуже хочеться, то можна без Ігровця і траверсом обігнути Сивулю з південної сторони напряму на пол. Рущина, теоретично там дещо можна проїхати. Але це Горгани, вони тим і славляться: своєю захаращенністю.

Sonce:
Ні Ігровець ходив в квітні там доречі гарно почищена стежка....думаю на ігровець піднятися реально

Avanar:
Так їм не пройтись, а проїхатись треба, а враховуючи

--- Цитата: veselopedist від 29.06.2011, 17:27:19 --- З власного досвіду тільки Ужгород - Міжгір'я - Тячів - Рахів, 300 км/4 дні. Асфальт... :)

--- End quote ---
а якщо ще хоч трохи дощу, то перше що прийдеться викинути в жерепі це ровер.

veselopedist:

--- Цитата: Sonce від 29.06.2011, 18:37:25 ---Ні Ігровець ходив в квітні там доречі гарно почищена стежка....думаю на ігровець піднятися реально

--- End quote ---

Ігровець-Сивуля - не самоціль. Я вважав, що це єдина дорога з Осмолоди до ст. Гути )))

Дописано : 29.06.2011, 19:26:22
--- Цитата: 4.21.2007 від 29.06.2011, 18:23:50 ---як на мене, то я би вам радив другий варіант
ну і широкої вам дороги

--- End quote ---

Дякую )))

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version