Мандрівки > Заплановані
Славское - Рахов
veselopedist:
--- Цитата: Avanar від 29.06.2011, 16:26:43 ---Від г. Ігровець до пів дороги до ст. Гути після Сивулі вам велосипеди точно не знадобляться, в цьому місяці проходив цю ділянку двічи, але пішки. А от на Свидовці велосипедистів бачив не раз, краєвиди там гарні, по хребту йде вкатана ЗІЛами дорога, тому для роверистів більше радив би Свидовець.
--- End quote ---
тобто, по Ігровцю та Сивулі - то краще зразу забути цю ідею?
що мається на увазі під "не знадобляться" - треба спішуватися, чи ровери будуть дуже заважати? Якщо перше - то не є проблема, часу досить, прогуляємось. Але якщо друге, то тут вже нічого туди й пхатися...
teodor4ik:
чим далі тим більше вважаю 40 км/день незаурядним оптимізмом
veselopedist:
--- Цитата: teodor4ik від 29.06.2011, 17:24:32 ---чим далі тим більше вважаю 40 км/день незаурядним оптимізмом
--- End quote ---
Довжина маршрута десь біля 200 км, тобто за 6-7 днів можна по 25-35 км проходити/проїждати. А якщо місцями натрапляти на асфальт, то можна більше.
Можливо, я помиляюсь. З власного досвіду тільки Ужгород - Міжгір'я - Тячів - Рахів, 300 км/4 дні. Асфальт... :)
teodor4ik:
--- Цитата: veselopedist від 29.06.2011, 17:27:19 ---З власного досвіду тільки Ужгород - Міжгір'я - Тячів - Рахів, 300 км/4 дні. Асфальт... :)
--- End quote ---
ога тепер ясно хто з має досвід :D
а звідки будете? може десь-колись би разом покатались :)
veselopedist:
--- Цитата: teodor4ik від 29.06.2011, 17:35:39 ---ога тепер ясно хто з має досвід :D
а звідки будете? може десь-колись би разом покатались :)
--- End quote ---
Дніпро 8)
ну а с приводу досвіда: так, то був матрас, але мені не сподобалось і тепер хочу грязі (але не дуже глибокої :D)
До речі: мав надію тут вдома запитати поради в місцевому велоклубі - шановні його члени навідріз відмовились розмовляти з "некатегорійним" туристом. Ото такі земляки... :)
Дописано : 29.06.2011, 18:16:31так є шо в кого сказати по темі? :) голосовалку ту може відкрутити... шось мало в ній конструктиву :) За Свидовець сам проголосував з подачі Avanar
Навігація
Go to full version