Мандрівки > Майбутні
Фестиваль в урочищі Рурисько, місті Бережани Тернопільської області 9-10 липня
A.F.C.:
Мені не далеко, і міг би приїхати, тож хотів би знати, що то за фест буде. Якщо хтось там був то поділіться враженнями. В Бережанах є замок, правда не знаю чи туди зараз пускають.
peppermint:
В замок пускають. Але щоб щось аж особливе там таке було - то навряд. Мені в Золочеві більше сподобалося.
bhagavan:
НУ не знаю шо там вам в Бережанах всього мало, але ми (з ікслібесом, дрімлендом і ко) за нашої молодості навідувались туди разів зо три чи більше і кожного разу було цікаво ). Тому беріть гіда (якшо вже Аеліта сама проситься) - не пожалкуєте ). + з бережан можна навідатися в Рай, в літню резиденцію Потоцького. По дорозі туди або назад, якщо пощастить - можна спитати дорогу в якогось бережанського колоритного вуйка і отримати повну "розкладку" по всій родині потоцьких і синявських: хто там був на шо слабий, з ким спав і де похований зараз... :)
Ше, вертаючись назад з Раю, заїжджали до якоїсь каменюки, званої в народі просто і зі смаком - "Чортів камінь" (хоч і не дуже оригінально ))
teodor4ik:
--- Цитата: bhagavan від 29.06.2011, 15:33:16 ---НУ не знаю шо там вам в Бережанах всього мало, але ми (з ікслібесом, дрімлендом і ко) за нашої молодості навідувались туди разів зо три чи більше і кожного разу було цікаво ). Тому беріть гіда (якшо вже Аеліта сама проситься)
--- End quote ---
блажен невідаючий... я там по роботі не раз був і далі центра не бував... а гід з собою це я тільки за... головне ковбаси не брати :laugh:
Frenky:
Теж приєднуюсь.
Навігація
Go to full version