Мандрівки > Звіти
Маршрути Велокраїни (Ворохта)
Сім самураїв:
--- Цитата: Horsbor від 29.06.2011, 21:34:53 ---файно, але читаючи про різні труднощі на гірських маршрутах скоріш за все буду схильний лише до "рівнинних" веломандрівок))а в гори хіба пішки))
--- End quote ---
ці труднощі компенсуються отриманими емоціями.
якби я тобі написав звіт про мої труднощі своєї першої рівнинної веломандрівки - ти би на ровер взагалі не сідав))))
Horsbor:
--- Цитата: Сім самураїв від 29.06.2011, 21:43:36 ---якби я тобі написав звіт про мої труднощі своєї першої рівнинної веломандрівки - ти би на ровер взагалі не сідав))))
--- End quote ---
все, пізно, я вже сів))) *hurray* :D
Dreamland:
Одні бачать великі горби інші відчувають ті справжні карпатські флюїди, які допомагають дертися на гору. В тому і вся сіль - вдихати на повні груди запашного повітря приправлених хвойними прянощами та приповідками старого гуцула; споглядати смачні оку безкраї краєвиди полонин-лісів-колиб та повністю розчинятся в тиші прадавніх гір ловлячи край вухом мелодії сопілки пастуха наперебій з мільярдами дзвіночків блукаючих тут і там корів. Тут відчуваєш той істинний смак який даний людині природою а не нав'язаний асфальтними містами зі своїми бетонними стінами та переповними спітнілими тілами маршрутками. Саме тут, дрімаючи в ароматних травах, єднаєшся в одну цілу сутність з тою прадавньою колискою з якої все почалося.
І ви ще говорите про якісь дріб'язкові труднощі. This is Карпати.
Сім самураїв:
--- Цитата: Dreamland від 29.06.2011, 22:47:32 ---Одні бачать великі горби інші відчувають ті справжні карпатські флюїди, які допомагають дертися на гору. В тому і вся сіль - вдихати на повні груди запашного повітря приправлених хвойними прянощами та приповідками старого гуцула; споглядати смачні оку безкраї краєвиди полонин-лісів-колиб та повністю розчинятся в тиші прадавніх гір ловлячи край вухом мелодії сопілки пастуха наперебій з мільярдами дзвіночків блукаючих тут і там корів. Тут відчуваєш той істинний смак який даний людині природою а не нав'язаний асфальтними містами зі своїми бетонними стінами та переповними спітнілими тілами маршрутками. Саме тут, дрімаючи в ароматних травах, єднаєшся в одну цілу сутність з тою прадавньою колискою з якої все почалося.
І ви ще говорите про якісь дріб'язкові труднощі. This is Карпати.
--- End quote ---
просльозився.
п.с. от зараза, і ні слова про банош)))))))))
teodor4ik:
--- Цитата: Dreamland від 29.06.2011, 22:47:32 ---Одні бачать великі горби інші відчувають ті справжні карпатські флюїди, які допомагають дертися на гору. В тому і вся сіль - вдихати на повні груди запашного повітря приправлених хвойними прянощами та приповідками старого гуцула; споглядати смачні оку безкраї краєвиди полонин-лісів-колиб та повністю розчинятся в тиші прадавніх гір ловлячи край вухом мелодії сопілки пастуха наперебій з мільярдами дзвіночків блукаючих тут і там корів. Тут відчуваєш той істинний смак який даний людині природою а не нав'язаний асфальтними містами зі своїми бетонними стінами та переповними спітнілими тілами маршрутками. Саме тут, дрімаючи в ароматних травах, єднаєшся в одну цілу сутність з тою прадавньою колискою з якої все почалося.
--- End quote ---
ммм??? а я шось згадую дріма в навушниках тупо вперившогося в своє переднє колесо і тому ігноруючого все те від чого мене розпирало впополам...
Навігація
Go to full version