Мандрівки > Звіти
Маршрути Велокраїни (Ворохта)
Сім самураїв:
--- Цитата: teodor4ik від 30.06.2011, 09:59:30 ---ммм??? а я шось згадую дріма в навушниках тупо вперившогося в своє переднє колесо і тому ігноруючого все те від чого мене розпирало впополам...
--- End quote ---
насправді Дрім мегачутлива натура і щоб взагалі не розчинитись в просторі від мегасензитивності він мусів зосереджуватись на колесі)
п.с. а тебе розпирало пополам? раніше ти росказував, шо просто замахався, ніц не хтів і заснув біля багаття....
teodor4ik:
--- Цитата: Сім самураїв від 30.06.2011, 23:04:29 ---насправді Дрім мегачутлива натура і щоб взагалі не розчинитись в просторі від мегасензитивності він мусів зосереджуватись на колесі)
п.с. а тебе розпирало пополам? раніше ти росказував, шо просто замахався, ніц не хтів і заснув біля багаття....
--- End quote ---
1. ну я ж не сразу змучився.
2. головою я особо тим часом не працював, тому вона особо не змучилась.
bhagavan:
--- Цитата: Сім самураїв від 29.06.2011, 23:00:32 ---п.с. от зараза, і ні слова про банош)))))))))
--- End quote ---
Банош для нас лише починається: один банош в одному врохтівському генделику -ще не привід робити висновки ). Я наприклад чекаю продовження і всіляких різних баношів на найвитонченіший смак.
Linda:
Віктор Загреба повідомив про виконані роботи на цих вихідних:
Покращення знакування на маршрутах з Ворохти
Як і було заплановано, 26-27 червня відбулися роботи з покращення знакування на маршрутах "ВелоКраїни" в районі Ворохти. Дощова погода, розмоклі дороги і вологі поверхні дерев не дозволили зробити багато, але продовження відбудеться вже наступних вихідних. Конкретно, було розміщено додаткові знаки: що показують напрямок руху всіх маршрутів від центру селища, де розташовано інформаційний щит зі схемою маршрутів (біля вокзалу); поворот двох маршрутів в напрямку Вороненка біля бази "Україна"; розгалуження маршрутів в районі ст.Вороненка (залізничний переїзд).
Наші плани на найближчі вихідні - закінчення перевірки і дознакування маршрутів "Під старими мостами" і "Яблуницьке видноколо".
Висловлюємо подяку волонтерам з міста Чернівці - Олександру Василевському і Олександру Ілащуку - які допомагали в зазначених вище роботах.
Ми і надалі запрошуємо волонтерів для проведення робіт з перевірки і дознакування маршрутів. Наступні робочі сесії відбуватимуться 2-3, 16-17 і 23-24 липня. Запрошуємо бажаючих допомогти у цій потрібній і цікавій справі на волонтерських засадах!
Завдання учасників груп: перевірка знакувань і стану маршрутів, підготовка звітів; зняття GPS-треків; оновлення фарбових знакувань і розміщення нових табличок.
Волонтерам можемо надати проживання у партнерських закладах "ВелоКраїни" за мінімальною ціною (від 50-60 грн), а також сувеніри і подарунки (в т.ч. набір велосипедних карт всіх районів "ВелоКраїни").
Просимо інформувати про ваше бажання взяти участь в роботі груп координатора мережі "ВелоКраїна" Віктору Загребу: viktoza (AT) gmail.com, тел. 03434 22746, 067 442 14 94. Якщо у вас є можливість розширити ваше перебування за межі вихідних днів - інформуйте про це, і ми сплануємо 1-2 додаткові дні роботи групи.
Навігація
Go to full version