Мандрівки > Заплановані

акція протесту ном1

<< < (5/6) > >>

bla-bla:

--- Цитата: teodor4ik від 25.06.2011, 12:05:25 ---саме це я і мав на увазі... нашо каламутити воду, якщо заяви не буде і до суда як я поняв ніхто не збирається справу доводити... ладно за годинку зайду до нього все почую з перших вуст... тоді відпишусь, шо до чого..
Дописано : 25.06.2011, 12:10:07ти просто не в темі... почитай про велодень...
а мова ж не про то... а про то що нашо добиватись чогось для того хто сам(як я поняв з твоїх постів) забив на все це...

--- End quote ---

суд буде однозначно,але з сторони пострадалого прохання не притягати до відповідальності,мовляв зла не маєм,оплатив+зверху дав і винуватець каєтся і обіцяє так більше не робити,
мова буде не про цей конкретний випадок,а в загальному,як велосипедисти на дорогах,шоб нас поважали...

teodor4ik:

--- Цитата: bla-bla від 25.06.2011, 12:32:44 ---суд буде однозначно,але з сторони пострадалого прохання не притягати до відповідальності,мовляв зла не маєм,оплатив+зверху дав і винуватець каєтся і обіцяє так більше не робити,
мова буде не про цей конкретний випадок,а в загальному,як велосипедисти на дорогах,шоб нас поважали...

--- End quote ---
вот то шо ти написав це вже неповага до самого себе в першу чергу... а якшо робити шось загальне, то варто не просто поїхати кудась пофоткатись, а порішати якось це питання на "критичній масі" чи "велодні"...

bla-bla:

--- Цитата: teodor4ik від 25.06.2011, 12:54:15 ---вот то шо ти написав це вже неповага до самого себе в першу чергу... а якшо робити шось загальне, то варто не просто поїхати кудась пофоткатись, а порішати якось це питання на "критичній масі" чи "велодні"...

--- End quote ---

я гублюся на сайті
скинь зсилочку
пліс

Zahar:
Короче завтрашня акція без мети. Можемо і проти кризи в Білорусі зібратися :D.

bla-bla:

--- Цитата: Zahar від 25.06.2011, 13:08:21 ---Короче завтрашня акція без мети. Можемо і проти кризи в Білорусі зібратися :D.

--- End quote ---

чому без мети
кожен розкаже журналістам свої історії як кого підрізали,як кого збили
це буде початок початків
обговоримо в живу як куда діяти,ідеї,плани,обговоримо в живу

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version