Мандрівки > Заплановані
акція протесту ном1
Макс:
Я теж постараюся!=) :)
bla-bla:
--- Цитата: Oleg від 24.06.2011, 16:46:47 ---взагалі то обов"язково!
Стаття 39 Конституції України.
Громадяни мають право збиратися мирно, без зброї і проводити збори, мітинги, походи і демонстрації, про проведення яких завчасно сповіщаються органи виконавчої влади чи органи місцевого самоврядування.
--- End quote ---
а ми не будем мітингувати,ми тільк
и зберемось для знимки і обговоримо подалиші наші плани.крапка
дорогу ніхто перекривати не буде,вимог ставити тоже
на зелене світло розтягнемось цепочкою і сфоткаємось-тут ніякого правопорушення
навіть дрібне хуліганство не припишеш
Oleg:
--- Цитата: bla-bla від 24.06.2011, 16:57:46 ---а ми не будем мітингувати,ми тільк
и зберемось для знимки і обговоримо подалиші наші плани.крапка
дорогу ніхто перекривати не буде,вимог ставити тоже
на зелене світло розтягнемось цепочкою і сфоткаємось-тут ніякого правопорушення
навіть дрібне хуліганство не припишеш
--- End quote ---
теме названа АКЦІЯ ПРОТЕСТУ, тому я і пояснив як має бути відповідно до ЗУ, а виявляється, що це не зовсім акція протесту, я б сказав - Акція привернення уваги ЗМІ на дану проблему (хоча багато журналістів в неділю віддихають) *dontknow*
Zahar:
Проти продажних ментів основна ідея (наскільки я зрозумів) повинна бути. Причому п'яний водій? Він відповість за свій вчинок перед законом. А ті, хто для закону служить, хабарники от з них потрібно запитати. Короче гасла про п'яних водіїв і зелене світло не варто використовувати.
P.S. П'яні водії є у всіх країнах, тільки от лише в деяких вони несуть відповідальність за свої вчинки.
А взагалі +1.
Дописано : 24.06.2011, 17:20:13Ти цікавився, як йде слідство? Якісь документи бачив?
Oleg:
--- Цитата: Zahar від 24.06.2011, 17:16:09 ---Проти продажних ментів основна ідея (наскільки я зрозумів) повинна бути. Причому п'яний водій? Він відповість за свій вчинок перед законом. А ті, хто для закону служить, хабарники от з них потрібно запитати. Короче гасла про п'яних водіїв і зелене світло не варто використовувати.
P.S. П'яні водії є у всіх країнах, тільки от лише в деяких вони несуть відповідальність за свої вчинки.
--- End quote ---
все вірно! в неділю збираємося для ЗМІ + фото + обговорити як дальше діяти і що робити
Навігація
Go to full version