EXTREME > Фрірайд, Дьорт

авто-Бики на контрах

(1/5) > >>

Максим:
та це якись капець я сьодні сам чутьби невбився через водятла біля лісу на пристані припаркувався прям перед 5 трампліном і шей двері відкрив я з розгону вилітаю і небачив шо він стоїть тай я почав тормозити а там болото і так швидко незтормозиш та я й легенько зачепив йому дверку він нічо неказав але коли ми попросили його відїхати чуть вбік то він такий кіпіш підняв почав шось кричати послав кароче нас прямим текстом з траси >:D >:D >:D >:D >:D >:( >:( :police:

oleh_8:
шеб чуть чуть і драка б була  >:( >:( >:( >:D >:D >:D

Максим:
да блін ато задрали вже ці бики >:D >:D 8)

Erazel I-st:
Блін, давно зріє бажання щось зробити з тими "паркувальниками" перед "5-м". Думав може то взагалі врити там пару штирів і цвяхів щоб заїхати немогли, але постає проблема що на швидкості при приземленні не завжди встигнеш їх обїхати.
 Правда є ще одна ідея:
 Зробити щось типу тої лінії з шипами що у поліцейських для зупинення машин. Ну гадаю всі бачили

Так от, взяти в двох краях вбити в землю по штирю з вухом. А між цими штирями натянути кусок твердого брезенту з натиканими цвяхами чи доску з набитими цвяхами.  А саму доску цепляти тросіками до тих штирів. Ну і вцепити якийсь простенький замок, щоб не відкривши замок не можну було відвязати ту доску.
 От і можна буде приїхати, відвязати доску, покататися, а коли їхатимемо додому то знову ту доску привязувати.

Earl:
Можна поставити плакат с проханням не паркуватись на вильоті з трампліна, з внятною картінкою про можливі наслідки для авто :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version