Загальний > ДТП

і знову нашого брата збили

<< < (16/25) > >>

bla-bla:
сьогодні я прокинувся від телефонного дзвінка,дзвоив Віталік Гнатишин(терн. музикант,композитор)
сказав шо написав пісню (гімн) для шприхівців
і шо я перший її почую
-драйвова,Вам має сподобатись
(в ньго в дома маленька студія-він її запише і я якось,а може він сам,корочее зільєм її на форум,або якусь зсилочку де її можна буде скачати)    :)

журналісти не прийшли бо знали шо по ділі Мішки діла не буде,і їм автоматично не ма до того діла

поросили потім їм скинути фотки(стаття потім буде однозначно)
якшо в когось є якісь фотки після ДТП велосипеда з машиною-скиньте будьласка

Даїшникам велика дяка за підтримку,получаєтся там є тоже нормальні люди...

дяка шприхівцям за  підртимку

дяка за наклейки :)
тепер ми один одного впізнаєм по роверам,чи то по наліпках на них :)

ДАЛІ БУДЕ

Bla-bla

Oleg:
цікаво буде послухати цю мелодію, бо навіть уявлення не маю як вона може звучати )))

bla-bla, а ти не подумав, що журналісти не прийшли через те, що вчора був вихідний та святковий день із багатьма цікавими дійствами (фестиваль та парад наречених, виступи відомих гуртів (Скрабін), закриття театрального сезону і т.д.).?

bla-bla:

--- Цитата: teodor4ik від 27.06.2011, 09:39:35 ---значить інфа не звідси... тут по ходу теми чітко писали шо ніхто нічого не планує перекривати і взагалі бушувати... значить ше дето інфа просвистіла... може хтото пробував підключати якихось журналюг, а ті мусять звітуватись про подібні екшни?

--- End quote ---

той самий головний начальник Даї(чи хто він там/я провтикав коли він підійшов і придставився/)
сказав шо його з міськ ради попередили і попросили відреагувати,тому був екіпаш,а чого він сам приперся-невідомо
на моє питання чи може робимо шось не так,він і всі інші даїшники сказали шо Ми робимо все правильно і вони тільки За!
той начальник дав команду розставити по машині з кожної сторони обїздної,шоб коли ми фоткались шоб знов якись варят не летів на червене...
нам вобшето того не потрібно було(могли б і обійтися),
але як сказав  інспектор
-давайта хлопці ми вам перекриєм рух на 2хвилинки,шо ви собі нормально сфоткались,без спешки.
ми на зелене розгорнулись,машина ДАЇ ви\хана на середину проїзджої частини,перекрили рух в всі напрямки
нам вітер порвав транспоранта(зробленого з мотка совєтських обоїв)
ми попробували його якось зліпити до купи-в результаті так і сфоткались :)

а потім поїхали мнєсо їсти

(я по дорозі педело загубив-добре шо на ринку,зразу побіг прикрутив на місце.
коли вже вертались воно в мене знов по дорозі відвалилось)
добре шо то не стало комусь обузою :)
до зустрічі!!!

Bla-bla

Oleg:
навіть не думав, що когось здивує те, що спец-служби моніторять форуми  :police:

вони займаються усім крім потрібного

bla-bla:

--- Цитата: Oleg від 27.06.2011, 12:31:48 ---цікаво буде послухати цю мелодію, бо навіть уявлення не маю як вона може звучати )))

bla-bla, а ти не подумав, що журналісти не прийшли через те, що вчора був вихідний та святковий день із багатьма цікавими дійствами (фестиваль та парад наречених, виступи відомих гуртів (Скрабін), закриття театрального сезону і т.д.).?

--- End quote ---

а ше крім того літо на вулиці,розгар відпусток і багато журналюг розїхалось по морям-селам
але в загальному все ок!

хто мав бути той був
я не думаю шо комусь з хлопців шось було в напряг...
Дописано : 27.06.2011, 12:40:55
--- Цитата: Oleg від 27.06.2011, 12:37:16 ---навіть не думав, що когось здивує те, що спец-служби моніторять форуми  :police:

вони займаються усім крім потрібного

--- End quote ---

(провокаційне питання)

-А шоб Ти робив на їхньому місці?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version