Загальний > ДТП
і знову нашого брата збили
Marik1986:
в мене гума для асвальту,і болотнік нисько посажений
-хіба коли сухо,то полями можу
Аналогічно *johndoe*
Вован:
--- Цитата: Avanar від 25.06.2011, 18:35:05 ---Як автомобіліст можу сказати, що коли моргає зелений, треба пригальмувати і зупинитись перед світлофором, але без екстренного гальмування, на жовте на перехрестя суватись однозначно не можна. Якщо жовте або червоне, з багатьох причин застало тебе на перехресті, треба зупинитись пропустити транспорт або пішоходів, яким світить зелений, і тільки тоді закінчити проїзд перехрестя наіть якщо тобі світить червоне.
--- End quote ---
Саме так, якщо ти незміг загалюмувати вчасно перед світлофором коли мигає жовте ти продовжуєш рух...Коли в тебе моргає жовте, в той же час моргає жовте у ТЗ що рухаються з іншого боку...Це світло означає щоб приготуватися рушати. На жовте, ТЗ, що рухаються по перехресті мають завершити маневр, а ТЗ яке стоїть на жовте, має приготувати до руху. Позбиралось в нас тут автомобілістів)
Zahar:
Під словом "полями", як я розумію, малось на увазі дорогами без інтенсивного руху. Через пшеницю їхати не будемо, тільки через кукурудзу :)
teodor4ik:
--- Цитата: Marik1986 від 25.06.2011, 21:18:03 --- Угу ато по тих болотах, по полях не дуже приємно, крутити педалі ....
--- End quote ---
ніфіга ви не романтики... я в кукурузу на лисаках катав (хто був памятає чим скінчилось, хто ні може фотки переглянути), і щасливий був шокінь...
bla-bla:
взяв чвертку барашка,ше докупим мясцяч,,,Вфіталька залабає на балалуйці
...до зустрічі на барикадах,
а хто відморозився,тому зась...
Навігація
Go to full version