Загальний > ДТП
і знову нашого брата збили
teodor4ik:
--- Цитата: Earl від 25.06.2011, 12:51:14 ---Переїжджати пішохідний перехід не веліку не можна. Якщо ще виявиться, шо автомобіль не проїхав на червоне, а повернув на зелене... Вобщем, ситуація сумнівна :(
Добре, що водій погодився заплатити гроші, велосипедисту швидкого одужання.
--- End quote ---
суть в тому чи їхав по проїжжій чи по переходу.. а там по переходу не поїдеш... тобто прав...
а якшо б воділа тоже повертав на зелене від гаїв, то тут вже би був неправ ровр
Вован:
Ще одне. Ти писав що інспектор не дає акт про ДТП жінці..Акт вже маєти? Це дуже просто робиться. Береш адвоката і йдеш в інспекцію, одним словом туда де зараз знаходиться акт, і при СВДІКАХ вони змушені відати згідно законодавства акт і протокол....Я вже говорив із знайомими адвокатами, також якщо справа дойде до суду, напиши фамілію суді....можливо попдиться знайомий...тоді я зможу уточнити більше інформації...Тед писав неможливо доазати вину бо немає свдіків. Але з твоїх слів свідок всетаки є....Тоді це набагато покращує ситуацію...А тещо він їхав по пішохідному переході, це він дійсно НЕПРАВИЙ.....
bla-bla:
--- Цитата: Вован від 25.06.2011, 13:17:44 ---Ще одне. Ти писав що інспектор не дає акт про ДТП жінці..Акт вже маєти? Це дуже просто робиться. Береш адвоката і йдеш в інспекцію, одним словом туда де зараз знаходиться акт, і при СВДІКАХ вони змушені відати згідно законодавства акт і протокол....Я вже говорив із знайомими адвокатами, також якщо справа дойде до суду, напиши фамілію суді....можливо попдиться знайомий...тоді я зможу уточнити більше інформації...Тед писав неможливо доазати вину бо немає свдіків. Але з твоїх слів свідок всетаки є....Тоді це набагато покращує ситуацію...А тещо він їхав по пішохідному переході, це він дійсно НЕПРАВИЙ.....
--- End quote ---
в нас нема вообше ніякої бумаги,павіть шо Міша попав в лікарню після ДТП
слідство може перекрутити шо той сам з ровера десь впав і його забрали в лікарню
є адвокат,але певно йому тоже лапу помазали(його і для того найняв)шо той взяв акт ДТП
натомість він сказав шо ми отримаємо гроші і не тре переживати,
сьогодні буде підписання мирової і передачі грошей на лікарню+як втрати сімї годувальника і під час одужання сімї на підтримку штанів +N-на сума в якості морального ущербу
teodor4ik:
забігав з бла-бла до раненого...
все не так хреново як могло би бути... чувак народився в шубі... насправді по уточненому діагнозу жодного перелому... тіко струс моцку, забій плеча і порваний мяз на нозі... ну і косметика серезно постраждала... але вже сідає, на приколи реагує адекватно, мислить тверезо...
як завжди, в моїй присутності, без прикола не обійшлось... коли його жена виходила вона просила його не нервуватись, на шо я голосно спитав у бла-бла чи не варто скинутись на іншого ровера в подарок до виписки... вот тут уже почала нервуватись і ругатись жена поки не поняла шо до чого...
Yanek:
Ну мастєра! :)
Вір тепер форумам.
Читаєм "відкритий перелом ноги" і "но пасаран", подразумєваєм - "жодного перелому" і "діло заминається"!
Так чи інакше людині -гарно виздоровити!
Добре все що добре завершується!
Навігація
Go to full version