Загальний > ДТП
і знову нашого брата збили
Zahar:
0673500086
Вован:
--- Цитата: teodor4ik від 24.06.2011, 22:09:08 ---шо петляти?... дуже просто...
1. не зафіксувати алкогольне спяніння... хто казав шо він пяний? то так здалось, просто в нього тиск піднявся від переживань шо когось збив, от і хитало...
2. хто бачив шо на червоне проїхав? де свідки? хтось зафіксував на місці їхні показання? а листочок загубився, ну то вже таке...
3. збив? да збив, аде він сам мені під колеса вилетів невідомо звідки...
4. не.. він взагалі переїжжав/перебігав через дорогу в неположеномі місці.
--- End quote ---
1) За алкогольне спяніння я вже писав.
2) Припустим, це вже було зелене, велосипедист помало їхав. Виїжав коли тільки починало світити жовте, і коли здійснив маневр вже було зелене для того що з Дружби))))
3) Єт таке як Судово трасологична экспертиза.....ну це тре було думати коли були свіжі сліди ДТП.
4) я також можу багато зара назвати причин по яких легко відмазять водія, а чо відмазать може він і був прав.(ну це я так для прикладу).
Якщо найняти ХОРОШОГО адвоката, так само можна зробити з виного водія, як з велосипедиста роблять виного....
teodor4ik:
--- Цитата: Вован від 24.06.2011, 23:01:31 --- Якщо найняти ХОРОШОГО адвоката, так само можна зробити з виного водія, як з велосипедиста роблять виного....
--- End quote ---
а в наших краях хороший адвокат це той хто вміє правильно дати на лапу кому треба...
а вот в тому і суть всяких акцій, шоб засвітититсь в пресі і підняти ціну відмазки до неможливої для даного екземпляра..
2day:
Як звати того іспанця?
teodor4ik:
--- Цитувати ---Збили 29-річного тернополянина на Гаївському перехресті у середу, 22 червня, о 12.50.
У Тернопільську міську лікарню №1 з діагнозом "Закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рвані рани волосистої частини голови та лівої брови, відкритий перелом передньої частини гомілки". Про це повідомили у центрі пропаганди Управління МНС України у Тернопільській області
--- End quote ---
http://te.20minut.ua/news/10200325
а вот до чого тут був перехід... він по ходу взагалі пішки йшов...
Дописано : 24.06.2011, 23:56:57пропоную зафлудити там тему і підняти в топ шоб читачі 20хв знали про шо мов.. я вже почав...
Дописано : 24.06.2011, 23:58:38хуясе... там мої каменти потерли... хоть і цілком цезурні..шото в мене опера глючить
Навігація
Go to full version