EXTREME > Фрірайд, Дьорт
*zholudi X-team* Dh_2007, trailer
Віталько:
--- Цитата: Alone_rider від 21.05.2008, 12:43:53 ---Ти думаєш хтось з Тернополя туди поїде?
--- End quote ---
А вдруг, всяке може бути :)
Alone_rider:
Та ну, рівень не той щоб тратити на це час і гроші(саме головне). Якби ще в Львів або Хмельницький то можна їхати. А так далеко то мало бажаючих знайдеться.
skaz:
А який потрібен рівень??
Для того щоб піднятись на якийсь рівень тре набратись досвіду - а щоб його набратись тре побільше їздити, особливо, на змагання.
Шприхалі в Адессу-маму їдуть і нічо, а Запоріжжя по відстані не дуже відрізняється.
І взагалі якщо для тебе класно катнути і посплкуватись з іншими байкерами це трата часу - ну то я не знаю шо тит ут робиш.
Alone_rider:
Ну розумієш друже, просто поїхати в Запоріжжя не складно. Але тратити кровних 100-150 грн на це якось безглуздо на мійц погляд. Рівень змагань не той щоб тратити на це гроші. Якби це ще були загальноукраїнські змагання. А так це звичайні локальні змагання. Ще й неясно по чому.
skaz:
Балачка яката безглузда (оффтоп взагалі повний). Тре уважніше читати все написано:
соревнования- гонка в дисциплине скоростной спуск
В соревнованиях участвуют команды и атлеты регионов Украины и Крыма.
Щодо рівня - сумніваюсь що змагання дотягнуть до рівня, наприклад, Алушта-Кап, та хочу запитати ти настільки добре їздиш, що зможеш гідно витсупити на всеукраїнських змаганнях?? ::) щось я дуже сумніваюсь :-\
Особисто, я якщо вийде поїхати в Крим на Алушта-Кап, скоріш за все участі в змаганнях брати не буду, з кількох причин:
1-рівень їзди тих, хто туди приїздить дуже високий; 2-щоб щось там виграти треба нереально гнати; 3-за відсутності повного захисту (в мене його поки шо нема) туди нема чого суватись, навіть якщо не гнати, то і захист не завжди врятує.
Оскільки буде не так багато райдерів - то і шанси виграти більші.
Навігація
Go to full version