Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Чи втне вело-новачок маршрут Терн-Збараж-Терн

<< < (7/8) > >>

Erazel I-st:
Та чого, можна і мене взяти. теж звірію коли треба  8). А на рахунок "блудити" то треба питати не кукурузників а мене. Я можу завести так що до години 12 ночі будете виїзджати полями з села, з якого по прямій до траси кілометрів 5  :D.

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 11.06.2011, 12:27:47 ---А на рахунок "блудити" то треба питати не кукурузників а мене. Я можу завести так що до години 12 ночі будете виїзджати полями з села, з якого по прямій до траси кілометрів 5  :D.

--- End quote ---
ммм... так ти ж і є одним з кукурузників :fuck:

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 11.06.2011, 12:27:47 ---Та чого, можна і мене взяти. теж звірію коли треба  8). А на рахунок "блудити" то треба питати не кукурузників а мене. Я можу завести так що до години 12 ночі будете виїзджати полями з села, з якого по прямій до траси кілометрів 5  :D.

--- End quote ---

без Еразела теж ніяк - секс-символ Шприхи і околиць :)
тим більш, його восени кольцують, нехай трохи вигуляється до вдіванням хомута

Oleg:

--- Цитата: teodor4ik від 11.06.2011, 10:04:47 ---єх школоло... ви шо не знаєте основного? їдучи з 2ма дамами АЖ в Збараж обовязково тра взяти ше 1 провіреного колегу і 2 2місних палатки, по дорозі обовязково тра зблудити (питай в кукурузників де там зблудити мона), і блудити аж до ночі... а там уже можна і скористатись палатками і змученістю дам...

--- End quote ---

оце я розумію пораду досвідченої людини! ))))

Erazel I-st:

--- Цитата: Стечкин від 11.06.2011, 13:04:32 ---тим більш, його восени кольцують

--- End quote ---
та не пали контору  :). Хоча в світлі деяких подій я вон щось передумав одружуватися  8). так що довго ще буду тобі кров портити на ниві конкуренції.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version