Загальний > ДТП
Аварія на східному, була швидка!
Vadila:
Мені казали дивитись на ліво і на право,а коли я сів на ровер я почав дивитись навіть прямо :D
Антон Одобецький:
Ну в школах кагбе є предмет безпека життєдіяльності, але питання що там вчать і як. Також проблема батьків, яким самим начхати на правила дорожнього руху, вчать дітей ігнорувати. Мені біля політєха одна вже перебігла з каляскою і дитиною років 4-5. Так добре, що по зустрічній нікого не було...
Kokiw:
та ладно звісно правила є правила ....но доля теж відігра важливу роль :'( :(
Oleg:
ЖАХ! А ще ось що сьогодні вичитав:
... 24 травня на автодорозі між селами Лози та Бодаки поблизу Вишнівця Збаразького району у результаті зіткнення зі скутером до лікарні потрапив 13-річний велосипедист, учень 6 класу. Через декілька днів він помер у лікарні.
30 травня у Тернополі на вулиці 15-го Квітня 13-річний велосипедист, учень школи №22, зіткнувся з автомобілем Daewoo Sens. Хлопця з травмами госпіталізували.
http://te.20minut.ua/news/10199348
Neoni:
я просто в шоці :o, пілся такого я буду пропускати всіх і все, не дивлячись на то шо я на головній, а то вже один раз попалась ДП(розшифровувати вульгарно буде), просто якби я не подумав в один момент а шо якшо не пропустить і не почав скидати швидкість з 40 до 20 то був би зараз тоже в лікарні... нагло вилізла, і не дивлячись на то шо я лишив пів покришки на дорозі, бо вона іпать на машині а я на ровері(хоть їхав по головній), ніц тута не зробиш, краще було затормозити і не лупнутись (хотя я був правий), ніж пару місяців пролежати в лікарні *No*
тому попереджаю всіх: баби за рульом то зло(не в обіду,це не всіх стосується ::)), ти її бачиш, а вона тебе НЄ
Навігація
Go to full version