Мандрівки > Заплановані
24-25 травня Одеса- Білгород-Дністровськ -Одеса....
xlibes:
Є велика імовірність, що нам знадобиться крем від засмаги.
Так що, панове, запасіться при нагоді.
Я маю залишок минулорічного, але на всіх не вистачить :)
Sonce:
і я маю...минулорічного
Sonce:
з нами їде ще удав....сьогодні взяв йому квитки...
Petryxa:
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 22.05.2008, 09:31:58 ---Справді - опадів ніби не передбачається. Але чохли певно не розтягнеш і не з’єднаєш до купи. А невеликий тент, який ми брали на альпсемінар більше як 0.5 кг не важить. Крім того похід не спортивний, тому особливо боротися за вагу сенсу не бачу. Я готовий везти тент туди і назад, навіть якщо він не пригодиться. Так що Петруха, ти його візьми будьласка. А я повезу.
По казанках - 2 вистачить. Тільки кому не брати казанок мені, Ромці чи тобі?
Ага, я вчора оцынив свый казанок -його об’єм 3 л - зроблений з тонкого алюмінію - легкий. - звичайна алюмінієва кастрюля з ручками і дюрками для підвішування.
--- End quote ---
ти називаєш той тент, що ми брали на альпсемінар невеликим??? :) і важить він трохи більше ніж 0,5 кг... десь так рази в 3-4 :) в мене казанок також з тонкого люмінію літрів на 2,5 , так що мабуть краще не брати Ромці
Dreamland:
--- Цитата: Petryxa від 22.05.2008, 16:27:19 ---ти називаєш той тент, що ми брали на альпсемінар невеликим??? :) і важить він трохи більше ніж 0,5 кг... десь так рази в 3-4 :) в мене казанок також з тонкого люмінію літрів на 2,5 , так що мабуть краще не брати Ромці
--- End quote ---
Сашці шо кілограм шо десять - всьо потягне :)
Навігація
Go to full version