Мандрівки > Заплановані
24-25 травня Одеса- Білгород-Дністровськ -Одеса....
bhagavan:
Вэталь не їде, хіба принесе нам в дорогу :) (це мабуть зомбі знов чогось в списку недобачив)
Petryxa:
я думаю, що нам вистачить 2 казанка - пальників буде 2, то третій казанок ніби й "не вписується"...
Зомбі, мо нам вистачить замість одного великого тенту велочохлів? їх також можна розтягнути як тент(метеоурологи дощів ніби не обіцяють) бо тент - то є зайва вага...
Sonce:
--- Цитата: Petryxa від 21.05.2008, 18:33:25 ---я думаю, що нам вистачить 2 казанка - пальників буде 2, то третій казанок ніби й "не вписується"...
Зомбі, мо нам вистачить замість одного великого тенту велочохлів? їх також можна розтягнути як тент(метеоурологи дощів ніби не обіцяють) бо тент - то є зайва вага...
--- End quote ---
Дійсно Зомбі навіщо тобі тент..?
Zombie [Coffe]:
Справді - опадів ніби не передбачається. Але чохли певно не розтягнеш і не з’єднаєш до купи. А невеликий тент, який ми брали на альпсемінар більше як 0.5 кг не важить. Крім того похід не спортивний, тому особливо боротися за вагу сенсу не бачу. Я готовий везти тент туди і назад, навіть якщо він не пригодиться. Так що Петруха, ти його візьми будьласка. А я повезу.
По казанках - 2 вистачить. Тільки кому не брати казанок мені, Ромці чи тобі?
Ага, я вчора оцынив свый казанок -його об’єм 3 л - зроблений з тонкого алюмінію - легкий. - звичайна алюмінієва кастрюля з ручками і дюрками для підвішування.
xlibes:
Класна ситуація із тим щоб не брати казанка, якраз кожен із трьох власників не візьме по одному казанку. :)
І буде тоді порівну :)
Навігація
Go to full version