Мандрівки > Заплановані

24-25 травня Одеса- Білгород-Дністровськ -Одеса....

<< < (4/9) > >>

Petryxa:

--- Цитата: xlibes від 21.05.2008, 08:18:42 ---В мене є одна загальна річ - фотоапарат у сумці (разом до 2кг) :)
Але рівномірно ділити його не варто, напевно...
І він пожирає багато місця у рюкзаку, поганець.

--- End quote ---
ну, я б не називав фотоапарат загальною річчю... а от фотограф з гарним фотоапаратом - то вже загальна річ  :D і за допомогою деякого інструменту, ми можемо його рівномірно... (див. мій попередній пост)   :D

bhagavan:
Казанок товстостінний з алюмінієвого сплаву з вушками для підвішування на тросик або дріт, об'єм - 4 літра.

Завжди маю помпу на два ніпеля, латки і клей, запасну камеру 26", витискачку для ланцюга + кілька ланок, набір шестигранних ключиків, рідке мастило, два запасних гвинтика (було три колись :( ), ключик на 15, викрутку з 4 насадками, є маленький розвідний (до 20)

Аптечка тільки стандарнта полегшена (цитрамон, аспірин, левоміцетин, бинт, йод, пластир)

Також Зомбі пропонує взяти інструмента для вузла каретки (хай сам те добро тягне, так як воно в нього :) )

Zombie [Coffe]:
Я, Петруха, якраз збирасвя до тебе подзвонити, щоб тент взяти. Я перше не побачив що ти їдеш. Так що ти бери тент. А общаг після поїзду роздирибанемо порівну. Казанок 3л.
Я, Ромко, для каретки беру, (там ще і для касети в тебюе ключик є).
я беру свй набір також, бо є велика ймовірність, що буду з дружиною іноді їхати окремо.
Ромкин набір інструментів мені здається, такий як треба, і аптечка в ньог також гарно , так шо всім решта можна нічого крімзапасних камер, латок і самого необхідного не брати.
Вєталь певно напече пиріжків, так шщо з харчуванням також все ясно :)

Dreamland:
чотко - зразу видно хто у вихідні дні на дивані боки не відлежує.

xlibes:
А що це Віталік так люб"язно напече пиріжків?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version