Мандрівки > Майбутні

Карпати на День Конституції (26-28.06.11)

<< < (3/8) > >>

Aelita:
Знімаєш переднє колесо і ліву педальку, обмотуєш поліетиленом (краще велочохол) і на 3-ю полицю. Оплачувати перевезення велосипеда не потрібно.

Стечкин:

--- Цитата: Frenky від 14.06.2011, 20:01:31 ---Назва теми мене повністю збила з пантелику.  Якщо 28 червня - то це вже не за горами. 50 на 50. Ще цікавить для загального розвитку: Хто має досвід пересування на плацкарті, ровер треба розбирати для перевезення, чи ні?

--- End quote ---

та я просто переплутав День конституції з Днем незалежності :(

Дописано : 14.06.2011, 20:39:10
--- Цитата: Антон Одобецький від 14.06.2011, 19:43:56 ---Стечкін, я пропоную взагалі ввести якісь правила для участі у подорожах (крім короткометражок). Також, можна проводити для новачків інструктажі і майстер класи. Вразі чого - я готовий допомогти.
Соррі за оффтоп, але тема актуальна.

--- End quote ---

правило досить просте і не я його придумав - треба піклуватися про своїх товарищів по групі більше, ніж про себе самого.

Frenky:
Буду сьогодні замовляти все що бракує для повного щастя :-)  Олексій, є якісь такі люди, які не проти їхати, але не відписалися в темі? Пробував когось видзвонювати? Поїздка дуже цікава, а лишається мало часу. Наскільки я бачу, то на поточний момент їде
1. Стєчкін
2. Санлексік
3. Захар (під питанням. Коли буде відомо точно?)
4. Френкі (точно скажу до кінця тижня)

Бракує дівчат ;-)

Треба щоб модератори поправити назву теми.

Стечкин:
дівчат завжди бракує, тільки потім не знаєш, як їх позбутися ...
Дописано : 15.06.2011, 22:57:11
--- Цитата: Frenky від 15.06.2011, 10:37:45 ---Буду сьогодні замовляти все що бракує для повного щастя :-)  

--- End quote ---

глянь, може тут шось для себе схочеш: http://bikemania.com.ua/
імхо в них є непоганий баул ЛОНГУС по нормальній ціні
а то я вже собі пригледів в них товару на півштуки
або напиши, де і шо будеш брати - може я щось прикуплю - разом зекономим на доставці

--- Цитата: Frenky від 15.06.2011, 10:37:45 ---Олексій, є якісь такі люди, які не проти їхати, але не відписалися в темі?

--- End quote ---
в даному конкретному випадку я не зацікавлений збирати чим побільше народу - хто дійсно хоче, той поїде.
прохання відписуватися в темі.
збір наступної середи 22 червня в Пласті з 17 до 19 години - треба узгодити питання по квитках, наметах, харчуванню і тп.

Vintage:
 По ходу, маю мати пару вихідних - підписуюсь. Наррод, не пассуйте, будьте активніші. Щось молодь шприхата вже не має того запалу, шо старожили на початку святая святих! Запасаємось спорт-культурою (велошоломи! велорукавички, інші туристично-необхідні речі та обладнання), також заряджаємось інтересом до тих місць, де ми ще не були, ... перед Вами - всі дороги відкрито  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version