Мандрівки > Заплановані
4 червня "Нічне вар"яцтво"
Vintage:
--- Цитата: baxic від 05.06.2011, 10:27:04 ---значить ти не зможеш про себе гордо сказати: "Я вар'ят!"
--- End quote ---
Все вірно, я не вар'ят, я - навіжений, на днях чуть під фуру не залетів (дякую тобі Боже, що не дав мені нерозумному шоссер придбати :angel:
fradee:
Я провтикав :russian:
peppermint:
Бачив я зранку когось ( не розгледів кого ) десь коло 8 ранку коло дамби озера. :)
Я би теж поїхав, але в мене єкскурсія в Бережани була запланована на сьогодні.
Oleg:
--- Цитата: teodor4ik від 04.06.2011, 15:50:47 ---я нарахував 20 бажаючих... якшо хтось в той час буде їхав по трассі він здуріє від такої кількості роверів на дорозі вночі, і ше з 10 км буде уважно вглядатись в темряву чи бува нема там ще таких же...
--- End quote ---
було саме так як ти написав! ))) а всього приїхало 23 шприхаликів))
Erazel I-st:
--- Цитата: mr.Dream від 05.06.2011, 18:14:05 ---Спеціально взяв фот і шатив )) але так ся стало, шо не ровері досить віднедавна і швидко здихав ) тому, як тільки встигав догнати самих рєзких на стоянці, чув тільки "їдьмо, ідьмо!!1111"
пропоную на наступний раз в таких випадках розбиватись на дві купки - хто любе погасати і пошукати ямки на дорогах, і тих хто хоче прогулятись) (не відчув обіцяної релаксуючої прогулки вчора)))
--- End quote ---
А я то думаю як то так, ти був а фоток нема :D. Для таких випадків я вожу нормальний фотоапарат в рюкзаку, а мильничку в кишенці для мобілки на лямці рюкзака.
Навігація
Go to full version