Мандрівки > Заплановані

4 червня "Нічне вар"яцтво"

<< < (8/15) > >>

worm:

--- Цитата: Еліна від 04.06.2011, 10:17:23 ---напишіть  хто буде з   ліхтарями.  минулого разу  лише Vik  мав  потужного  прожектора :)  всі  інші  були практично  без  нічого.   Я   в тому числі  -  без     потужного  ліхтаря. Не знаю  чи варто в такому разі  їхати.   Дуууууууууже  хочу

--- End quote ---
Я ще мав налобного, цього разу докупив ще на руль. Буду із двома )

Oleg:
в мене теж не потужний ліхтар, але мені вистачає, думав сьгодні купити щось краще, але так і не підібрав нічого, візьму краще в запас не великий звичайний ліхтар )))

Сім самураїв:
роздуми на тему ліхтарів - я раз в ночі вертався з покотеньки в компанї велосипедиста з гарним ліхтариком - то вистачило його на двох. хоча хоч якийсь налобний варто мати. про всяк випадок) загалом будем їхати обов"язково колоною, не розтягуватись, буде їхати спереду і ззаду ветеран і знаючий маршрут)
попередньо по маршруту пропоную в івачів їхати по трасі - вона в 10 годині вже досить розвантажена - а назад через офігєнне ромашково-ріпакове поле і дуже кльовою стежкою в хащах (то мабуть єдине місце де треба буде бути уважнішим, аніж зазвичай)
в Івачеві зробим перекус і по можливості розпалимо багаття. має бути феєрично)

Oleg:

--- Цитата: Сім самураїв від 04.06.2011, 12:19:49 ---роздуми на тему ліхтарів - я раз в ночі вертався з покотеньки в компанї велосипедиста з гарним ліхтариком - то вистачило його на двох...

--- End quote ---
минулого року частенько так траплялося, що ліхтар в дорозі ламався або залишався вдома, то коли їхав Vik, Aelita або Frenky, то світла вистачало практично на цілу колону з 6-8 чоловік )))

п.с. цього року я ще не був на рибалці, зі зголошених їдуть рибаки, може б взяти вудочку?

worm:

--- Цитата: Oleg від 04.06.2011, 12:30:34 ---минулого року частенько так траплялося, що ліхтар в дорозі ламався або залишався вдома, то коли їхав Vik, Aelita або Frenky, то світла вистачало практично на цілу колону з 6-8 чоловік )))

п.с. цього року я ще не був на рибалці, зі зголошених їдуть рибаки, може б взяти вудочку?

--- End quote ---

Я думав брати спінінг ... але вінд тяжного життя він вчора успішно в черговрий раз розламався.... вирішив купити новий але то в же не сьогодні

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version