Будьласка залогіньтеся або зареєструйтеся на shpryha
0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Шалом
[оффтоп]ата медабере бе гібру? Шалом хавер!!! [/оффтоп]
напишіть хто буде з ліхтарями. минулого разу лише Vik мав потужного прожектора всі інші були практично без нічого. Я в тому числі - без потужного ліхтаря. Не знаю чи варто в такому разі їхати. Дуууууууууже хочу
роздуми на тему ліхтарів - я раз в ночі вертався з покотеньки в компанї велосипедиста з гарним ліхтариком - то вистачило його на двох...
минулого року частенько так траплялося, що ліхтар в дорозі ламався або залишався вдома, то коли їхав Vik, Aelita або Frenky, то світла вистачало практично на цілу колону з 6-8 чоловік )))п.с. цього року я ще не був на рибалці, зі зголошених їдуть рибаки, може б взяти вудочку?
попередньо по маршруту пропоную в івачів їхати по трасі - вона в 10 годині вже досить розвантажена - а назад через офігєнне ромашково-ріпакове поле і дуже кльовою стежкою в хащах (то мабуть єдине місце де треба буде бути уважнішим, аніж зазвичай) в Івачеві зробим перекус і по можливості розпалимо багаття. має бути феєрично)
я нарахував 20 бажаючих... якшо хтось в той час буде їхав по трассі він здуріє від такої кількості роверів на дорозі вночі, і ше з 10 км буде уважно вглядатись в темряву чи бува нема там ще таких же...