Мандрівки > Заплановані

4 червня "Нічне вар"яцтво"

<< < (6/15) > >>

Zamba:

--- Цитувати ---Скажіть, а новачкам можна приєднатись?
тільки дізнався про ваш форум!
--- End quote ---

я й забув спитати ) а втім бачу що можна ))

bhagavan:
Щодо новачків. Звичайно, новачки це добре, якшо це не діти  і якшо вони добре вміють читати і розуміють можливі наслідки своїх дій.

Пропоную план дій для новачка: при прибутті на місце збору обов'язково залишіть комусь з організаторів або просто НеНовачків свій номер мобільного, познайомтесь і представтесь, щоб уникнути неприємних ситуацій коли ви самі в лісі з розбитим ліхтариком, я подзвонити немає кому, так само як і ніхто  не знає де ви поділися... їхав десь ззаду скажуть., і пропав ) :)

А так, то все має бути добре. Долучайтеся. Це має бути хороша покотенька. Дуже шкода, що буду в цей час трохи далеко від вас (.

mr.Dream:
Всім привіт :)
Так історично склалось, що це мій перший пост на Шприхатому ))
отже, прийміть мене до гурту :) радий був би покрутити педалями в хорошій компанії при хорошій погоді по хорошій місцевості.
правда, ровер в мене не для болот і піску, але думаю що дорога не буде сильно кучерявою)
п.с. Тезка (Дрімленд) привіт :)

worm:

--- Цитата: mr.Dream від 03.06.2011, 14:41:36 ---Всім привіт :)
Так історично склалось, що це мій перший пост на Шприхатому ))
отже, прийміть мене до гурту :) радий був би покрутити педалями в хорошій компанії при хорошій погоді по хорошій місцевості.
правда, ровер в мене не для болот і піску, але думаю що дорога не буде сильно кучерявою)
п.с. Тезка (Дрімленд) привіт :)

--- End quote ---
Привіт! приєднуйся)) Радий бачити тебе серед шприхалів

Dreamland:
Не очікував такого ажіотажу :) Але добре що він є і що нові люди долучаються.
Перед виїздом познайомимося і узгодимо маршрут поїздки.
Ага. Візьміть з собою ще щось на перекус(канапки, воду).
Якщо знайдемо нічний магазин то ще візьмемо ковбаски на вогонь.

--- Цитата: mr.Dream від 03.06.2011, 14:41:36 ---п.с. Тезка (Дрімленд) привіт :)

--- End quote ---
Шалом :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version