мене традиціно забанили перед самою поїздкою, тому звоніть 067-2080636, а ще краще - приходьте завтра в Пласт
Стечкин
Дописано : 08.06.2011, 00:08:14
В неділю в Зарваниці буде дуже багато людей. якраз припадають зелені свята. я б з задоволенням поїхала, але то закруто для мене 1-ий день - 75км, 2-ий 55-60км
в нормальній групі, де елементарно поважають самі себе, є непохитний закон - група орієнтується на слабшого.
а не так шо всі женуть один наперед одного в кого скільки здоровя і дурі вистачить.
хто буде бикувати, вихвалятися перед слабшими і шукати халявної ковбаси - краще не їхати.
окрім того з міркувань особистої безпеки дівчата ні в якому разі не залишаються без догляду - навіть якщо всі поїдуть на 20 км вперед, сама не лишишся - або я, або хтось інший завжди буде біля тебе.
Перший день 73 км - лише в тому випадку, якщо найслабший учасник подужає стільки проїхати.
можна проїхати і 60 км і заночувати в районі Рукомиша - будем бачити на місці.
а якщо встигнути в Денисові до 18 годин на дізель, то від Зарваниці їхати лишиться взагалі 30 км.
окрім того, якщо вже поїдеш, тебе розгрузим максимально - будеш везти тільки власний одяг і косметичку.
коли минулого року їздили в Москву, я віз все групове спорядження + спальник Скелетона 1,7 кг і нічого, якось доїхав.