Мандрівки > Майбутні
11-12.06.2011 Джуринський водопад (Нирків) - Бучач-Зарваниця Тернопіль
Стечкин:
--- Цитата: Horsbor від 09.06.2011, 18:32:56 ---може трохи не в тему, то вибачте, але якщо хтось має може багажник на продаж, то відпишіться...якшо ні то піду по базарчіках і веломагазинах дивитися)
--- End quote ---
повністю в тему :)
не тільки тобі треба
я можу завтра попитати, напиши свій № мені в ПП - завтра до 11:00 скажу результат
я так розумію, треба чим дешевше ?
який багажник треба - алюміній чи залізо? радив би алюміній
чорний чи сріблястий?
якщо треба під дисковий гальм - зразу йди в Ровер-байк, в них є по 220
Дописано : 10.06.2011, 12:59:30на поточний момент:
1. Вінтаж
2. Стечкин
3. Млад
4. Horsbor
5. Френки
6. Капоне - поки що під питанням
7. Юра з Файних мандрів - поки що під питанням
по наметах: намет Horsbor-а 2+1, ще один десь такий самий Млад мусить взяти в Теда, в мене одномісний.
з погодою взагалі нічого не зрозуміло, поки що лишається в силі попередня домовленість: як зранку буде сильний дощ - не їдемо.
Frenky:
Багажник є, окуляри є, замість баула певно буде великий рюкзак, замість чехла на рюкзак - мішок для сміття :-) Куртка від дощу є.
Лишається: мастило, тросики, аптечка, плавки, штани від дощу, кепка, дощовик, гумки. Санлексік, як нема баула - причіпимо тобі рюкзак на багажник!
Стечкин:
--- Цитата: Frenky від 10.06.2011, 13:13:58 ---Багажник є, окуляри є, замість баула певно буде великий рюкзак, замість чехла на рюкзак - мішок для сміття :-) Куртка від дощу є.
Лишається: мастило, тросики, аптечка, плавки, штани від дощу, кепка, дощовик, гумки. Санлексік, як нема баула - причіпимо тобі рюкзак на багажник!
--- End quote ---
СанЛексік не їде - робота :(
не можу знайти твій № - напиши ПП
mlad:
Ох шось мені погода не подобається... Чи танки грязі не бояться? *dontknow*
Frenky:
Покупки закінчилися, коли банкомат конфіскував карточку. Паскудство.
Бракує: чехол на рюкзак, аптечка, гайки/болти/шайби, і саме головне - штани від дощу, кепка, крила. Без болотніків пріколу нема, так як при швидкості в 15 км на год весь бруд і вода летить прямо в фейс
Навігація
Go to full version