Мандрівки > Майбутні

11-12.06.2011 Джуринський водопад (Нирків) - Бучач-Зарваниця Тернопіль

<< < (4/12) > >>

baxic:

--- Цитата: Frenky від 07.06.2011, 15:47:09 ---Мене найбільше цікавить питання ночівлі і надійонсті зберігання техніки і особистих речей. На аргументи типу "Зарваниця - святе місце" не ведусь :-)

--- End quote ---
поїдь - побачиш

wolf:
мене традиціно забанили перед самою поїздкою, тому звоніть 067-2080636, а ще краще - приходьте завтра в Пласт
Стечкин
Дописано : 08.06.2011, 00:08:14
--- Цитата: Еліна від 07.06.2011, 11:16:36 ---В неділю в Зарваниці буде  дуже багато людей.  якраз  припадають зелені свята.     я б з задоволенням поїхала, але  то  закруто для мене  1-ий  день - 75км, 2-ий  55-60км

--- End quote ---

в нормальній групі, де елементарно поважають самі себе, є непохитний закон - група орієнтується на слабшого.
а не так шо всі женуть один наперед одного в кого скільки здоровя і дурі вистачить.
хто буде бикувати, вихвалятися перед слабшими і шукати халявної ковбаси - краще не їхати.
окрім того з міркувань особистої безпеки дівчата ні в якому разі не залишаються без догляду - навіть якщо всі поїдуть на 20 км вперед, сама не лишишся - або я, або хтось інший завжди буде біля тебе.
Перший день 73 км - лише в тому випадку, якщо найслабший учасник подужає стільки проїхати.
можна проїхати і 60 км і заночувати в районі Рукомиша - будем бачити на місці.
а якщо встигнути в Денисові до 18 годин на дізель, то від Зарваниці їхати лишиться взагалі 30 км.
окрім того, якщо вже поїдеш, тебе розгрузим максимально - будеш везти тільки власний одяг і косметичку.
коли минулого року їздили в Москву, я віз все групове спорядження + спальник Скелетона 1,7 кг і нічого, якось доїхав.

mlad:
Як по замовленню - на выихдны дощ... >:D

bla-bla:
бюджет?
кіко бабла тре?
дорога і тд?

Frenky:

--- Цитата: bla-bla від 08.06.2011, 13:11:18 ---бюджет?
кіко бабла тре?
дорога і тд?

--- End quote ---
Це ще залежить чого тобі бракує (запасна камера, ліхтар, і т.д.) Приходь в пласт сьогодні, дізнаєшся не лише витрати на поїздку, а і список речей, і все інше.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version