Загальний > ДТП
Аварія біля озера
Zahar:
Тут все просто - ока два, а дивитися треба в чотири сторони :D
worm:
--- Цитата: Zahar від 24.05.2011, 21:28:32 ---Тут все просто - ока два, а дивитися треба в чотири сторони :D
--- End quote ---
ага на тому переході потрібно бути уважним... минулгго пониділка коли лив дощ перекочував на зелене світло свого велика ....із сторони маяка гнало таксі ВАЗ-2107 чуть мене не зачипив...нема поваги до велосипедистів у нас....
Zahar:
--- Цитата: worm від 24.05.2011, 21:31:32 ---ага на тому переході потрібно бути уважним... минулгго пониділка коли лив дощ перекочував на зелене світло свого велика ....із сторони маяка гнало таксі ВАЗ-2107 чуть мене не зачипив...нема поваги до велосипедистів у нас....
--- End quote ---
Ще не той менталітет, може років за 20 буде :)
А мене дідуля на "копейці" підрізав у п'ятницю біля Збаразького кільця. Більше велосипедистів не підрізатиме, бо я сказав йому все, що думав на той момент >:D
З.І. Аж люди розбіглися :D
teodor4ik:
--- Цитата: Zahar від 24.05.2011, 21:39:20 ---... я сказав йому все, що думав на той момент >:D
З.І. Аж люди розбіглися :D
--- End quote ---
слабак... я коли кажу все шо думаю, то люди (і не тіки) навпаки розбігаються (неоні свідок, буквально вчора :D)...
Erazel I-st:
--- Цитата: teodor4ik від 25.05.2011, 08:59:38 ---слабак... я коли кажу все шо думаю, то люди (і не тіки) навпаки розбігаються (неоні свідок, буквально вчора :D)...
--- End quote ---
Тед, він ж теж написав що люди РОЗбіглися. Читай уважно.
Доречі який перехід? той що біля церкви? Таксист їхав по танцорова чи по руській? Бо якщо по танцорова то це банальна неуважність, а якщо по руській то це злосне порушення правил.
Навігація
Go to full version