Загальний > Справжні велосипедисти
як відівчати дитину від 4х коліс
Макс:
А мені тато поставив ультиматум! або я піду зараз на двір і навчуся сам на 2-0х колесах або мені не бачити велосипеда ніколи! і я пішов !! в нас в дворі був крутий і довгий спуск!! а на кінці того спуску було кольцо де розверталася маршрутка!! і я не вагаючись з"їхав з цього спуску!! Спочатку все було нормально і я був довольний як слон що навчився їздити!! але вот проблемка їздити навчився а тормозити ні! і в мене були 2 тормоза!! 1 педальний і 2 на рулі( передні) педальними я не міг скористатися бо була велика швидкість і я не в ту сторону крутив педалі!! і тут я підїжаю до кольца де якраз розверталася в той момент маршрутка і я зі всієї сили нажав на передній тормоз!! і передімною промайнуло все моє життя!! дальше я нічо не пам"ятаю!! але пам"ятаю шо я навчився їздити на велосипеді і був цим радий!!=))
Мальцев Олександр:
Мій перший ровер був приблизно такий як в темі "Хто такий Зомбі". Колеса правда були нормальні але сінгл спід без тормозів і без вільного ходу. Їздити я на ньому навчився дуже швидко - десь за 1 день. Правла до того в мене були роліки і самокат.
Порада така - додаткові колеса зняти. І вчити покроково.
1. Сидіти на ровері - балансувати зі сторони в сторону відштовхуючись ногами.
2. Відривати ноги від землі і ставити на педалі.
3. Їхати відштовхуючись ногами.
4. Бігти за ровером і злегка підтримувати - нехай дівчинка відчує ровер.
5. Відпустити в разі чого обіпреться на ногу - ми цього вже навчилися.
Fm:
знімати колеса і бігати за дитиною. нехай відштовхується спочатку ногами, а далі діло піде.
З.І. куплю коліщата під 16" колесо.
З.З.І. який вік?
mlad:
моя на 4-х колесах проїздила з місяць... потім я їх просто зняв. відтоді (з 3.5 рочків) вона їздить на 2-х...
Для мене то вартувало майже нічого... якихось 3-5 км легкої пробіжки :)
teodor4ik:
--- Цитата: Fm від 19.05.2011, 09:54:42 ---знімати колеса і бігати за дитиною. нехай відштовхується спочатку ногами, а далі діло піде.
З.І. куплю коліщата під 16" колесо.
З.З.І. який вік?
--- End quote ---
5 років
якшо не буде якихось негараздів, то скоро віддам простотак...
--- Цитата: mlad від 19.05.2011, 10:05:57 ---Для мене то вартувало майже нічого... якихось 3-5 км легкої пробіжки :)
--- End quote ---
я тоже так планую :)
--- Цитата: Zombie від 19.05.2011, 09:43:28 ---1. Сидіти на ровері - балансувати зі сторони в сторону відштовхуючись ногами.
2. Відривати ноги від землі і ставити на педалі.
3. Їхати відштовхуючись ногами.
4. Бігти за ровером і злегка підтримувати - нехай дівчинка відчує ровер.
5. Відпустити в разі чого обіпреться на ногу - ми цього вже навчилися.
--- End quote ---
тут є одна халепа... 16ті колеса... вона ногами не достає до землі дуже далеко, навіть на спущеному до упора сідлі
такшо буду таки пробувати діяти по плану младшого... блажо еквіп від роліків є...
доречі ніхто не має шолома в оренду на пару тижнів? порядність і пиво сік гарантую
Навігація
Go to full version