Загальний > Справжні велосипедисти

як відівчати дитину від 4х коліс

<< < (3/4) > >>

Мальцев Олександр:
Якщо не дістає ногами - то ставиш дві цегли під ноги - щоб повчилася балансувати. Потім без цегли щоб не  боялася спертися на ногу. Ну а потім бігати звичайно :)

teodor4ik:

--- Цитата: Zombie від 19.05.2011, 11:34:07 ---Якщо не дістає ногами - то ставиш дві цегли під ноги - щоб повчилася балансувати. Потім без цегли щоб не  боялася спертися на ногу. Ну а потім бігати звичайно :)

--- End quote ---
*sunshine* (лампочки не було)... просто як все геніальне...

Kokiw:
просто тримай за багажнік і кажи крути __))
крутить коли буде більш впевнено триматись легенько пускай головне шб вона незнала (шоб відчувала впевненість і була розслаблена) а в якийсь момент скажеш або заміить шо ти її нетримаєш
сам так вчився 3 дня з нуля

Erazel I-st:
Особисто я свою малу вчив просто - сажав на Рокмашину, заставляв ставити ноги на педалі і легенько крутити, а сам ззаді тримав за сідло і штовхав. Потім заставляв крутити все швидше, і в якийсь момент просто відпустив, вона того навіть не помітила. Але тут у мене була РМ, а вона дуже устойчива, з її шириною і вагою коліс її завалити просто нереально. Да й малій на  той час було не 5 років а 18  :D

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 20.05.2011, 11:30:36 ---Особисто я свою малу вчив просто ...
--- End quote ---
невідомі сторінки з життя еразела? :o :o :o
Дописано : 20.05.2011, 11:56:54
--- Цитата: Erazel I-st від 20.05.2011, 11:30:36 ---Особисто я свою [censored] просто - сажав на [censored] , заставляв ставити ноги на [censored] і легенько [censored] , а сам ззаді тримав за [censored] і штовхав. Потім заставляв [censored] все швидше, і в якийсь момент просто відпустив, вона того навіть не помітила. Але тут у мене була [censored] , а вона дуже устойчива, з її шириною і вагою [censored] її завалити просто нереально. Да й [censored] на  той час було не 5 років а 18  :D

--- End quote ---
:laugh: :laugh: :laugh: а хто про шо подумав?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version