маленький телескопічний треба мати обовязково, але тільки аварійного накачування чи підкачки.
по-перше, щоб ним накачати шину 26*2.1 я роблю 300 - 400 качків, і шина накачана лише "аби їхала"
по-друге, як вже сказав Тед, довго ти ним не покачаєш, хіба шо купиш такий, що розбираєтсья і будеш його шаманити
по-третє, при систематичному коирстуванні (накачуванні коліс) звісно ж логічніше то робити великим напольним (чи трішки меншим ножним) і виконувати 20-30 качків, ніж маленьким 300.
Я своїм маленьким (маю 1 телескопічний і 2 звичайних) поки зроблю, скажімо 50-100 додаткових качків, то шина вже половину новонапопмованого повітря спустить через ніпель і зазори різні в насосі.
Можу порадити як основний прибрати напольний з манометром. ціна від 35 грн за китайський, що доречі, досить гарно може качати, хоча в руки його брати вкрай неприємно, і до 200-400 за який спеціалізований чи фірмовий.
Є ще варінат, на який пристав особисто я - ножний, власне через те, що він досить має невеликі розміри у порівнянні з напольним і його можна при потребі на то возити в рюкзаку